home to blog Adobe flash player pentru 64 de biti

Adobe flash player pentru 64 de biti

Adobe a asteptat probabil lansarea Internet Explorer 9 ca sa vina sa lanseze preview-ul pentru noul flashplayer numit square.

Daca pana acum Adobe flash era singurul lucru prin care paginile de internet puteau afisa animatii complexe si videouri, acum acest lucru este disponibil prin HTML5, nativ in browserele noi. De aceea Adobe vine si ne atrage atentia ca mai sunt si ei pe piata, ca n-au murit, ca dezvolta in continuare si ca putem testa cu incredere noul flashplayer.

Eu stau sa ma intreb insa, de ce Adobe este incapatânat si se tot mareste, cumparand companii, in loc sa lanseze mai alert aplicatii noi. Nu de alta, dar nu sunt singurii din industrie, iar cum apple a renuntat la serviciile lor pentru iPhone-uri si celelalte aplicatii, nu m-ar mira ca si alte companii sa renunte la serviciile Adobe in folosul altor inovatii.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Adobe flash player pentru 64 de biti

  1. Deja se întâmplă. YouTube testează un player în HTML5 de ceva timp şi sunt sigur că atunci când W3C va standardiza un codec, iar toate browserele majore îl vor suporta, Google va trece permanent pe playerul nou. Iar ăsta e doar un exemplu.

    Era de mult clar că Web-ul trebuie să fie transparent – iar Flash şi Silverlight numai transparente nu sunt. Până şi Microsoft îşi dă seama de asta. Iar singurii care sunt încă în ceaţă sunt cei de la Adobe.

  2. APple a facut o greseala..si acum plateste

    Cat despre a renunta la serviciile Adobe…e o gluma buna(la fel ca HTML5 deocamdata).Adobe sustine Open Screen Project (Singular experience, multiple devices) astfel in viitor veti vedea Flash ruland si pe tv-urile de acasa 😉

    Apropo, unele Volksvagen ruleaza deja Flash 🙂

    http://www.app-my-ride.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: