home to blog Admiterea lui 2008

Admiterea lui 2008

S-a uitat cineva pe siturile facultatilor noastre?

A vazut ca sunt aceleasi situri din 1999? Adica situri 1.0, http ready, fara nimic in plus, inca cu tabele cu border 1 si cu pdf-uri atasate in loc de pagini in care sa se explice anumite lucruri.

Adica cum? Ne laudam cu un invatamant de calitate, cu programatori care ies pe banda si cu rezultate extraordinare in campul universitar, dar nu suntem in stare sa facem o pagina pentru o facultate sa arate cum trebuie, mai ales sa se gaseasca informatiile pe ea asa cum e normal?

Daca prin restul tarii am gasit prin niste pdf-uri amarate un program de inscriere la admiterea la universitati, n-am reusit sa gasesc asta la Unibuc. Sau astia din urma fac inscrierea doar afisata pe avizierele din facultati?

Si totusi, ASE se dezminte, aici avem un forumlar de preinscriere online. Adica tu iti depui niste date online ca sa nu te mai duci sa pierzi timpul la facultate pentru asta.

8 thoughts on “Admiterea lui 2008

 1. mda, la mine la faculta (Poli, ETC, Timisoara) abia au implementat un formular amarat care sa iti permita sa iti completezi contractul de studii online, si ala implementat ca vai de el….

  in rest, asa cum ai spus si tu: pdf-urile sunt la ordinea zile…de multe ori nici macar salvate dintr-un .doc, ci pur si simplu scanate…

 2. ma, atata timp ca eu nu ma inscriu .. nu ma prea intereseaza. oricum sunt de parere ca orice facultate are site de toata jena si nu te ajuta la nimic

 3. Pentru ca nu se baga nimeni sa le faca site-ul pe degeaba.

  In ase stiu ca se ofera anumite beneficii celor care se ocupa de site.

  in politehnica de exemplu nu se ofera nimic.

 4. @martinica: cel mai mare beneficiu este experienta (da, stiu, geniile au servici deja!) si renumele pe care l-ai putea castiga punandu-ti numele acolo (daca nu ti se da voie, nu mai discut). pt ca in viata unii aleg sa faca voluntariat si asta nu inseamna numai “mergem la munte pe banii AIESEC-ului si ne facem de cap” (n-am fost membru!) ci si munca de calitate, in care inveti, te formezi, gresesti.. da, stiu, ai sa-mi spui ca la job te injura clientul, iar in Poli nu poti avea o discutie civilizata cu cei care sunt in anumite functii, din pozitia de student webdesigner, ca nu ti se dau informatiile necesare, ca esti tratat ca-n multe alte locuri din .ro si ti se face lehamite. aici ai dreptate!
  @Piticu: 14 iulie e ziua nationala a Frantei si n-ai scris nimic, desi (din cate stiu eu) fondul nostru lexical nu prea are de-a face cu cel anglo-saxon.. si eu ma simt roman intre ei aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: