home to blog Adio Google. Bine ai venit Alphabet

Adio Google. Bine ai venit Alphabet

Știrea șocantă a momentului este că Google nu mai este o companie mare. Există o companie și mai mare, care se numeste Alphabet, care va conține Google, dar și alte companii care se roteau până acum în jurul lui Google.

Totuși, știrea asta a aruncat prețul acțiunilor Google în aer cu 7 procente. Ceea ce e mult. Iar toată lumea scrie despre noile mișcări pe care Google, de fapt Alphabet le va face în continuare.

Până una alta, G is for Google.
Untitled-1

Și nu știu de ce mă aștept ca în momentul ăsta, Google să dezvolte câte o companie pentru fiecare literă a alfabetului. Avem G pentru Google.
Și nu ne rămâne decât să luam alfabetul în mână și să vedem ce alte companii, divizii ale lui Alphabet vor apărea, astfel încât să folosească toate literele alfabetului.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Adio Google. Bine ai venit Alphabet

  1. O decizie inteleapta prin care cei de la Google isi asigura viitorul. In acest fel pot face si destul de multe “teste” pe diferite afaceri fara sa afecteze brandul Google.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: