home to blog Adevarul are practici piscotare

Adevarul are practici piscotare

Pentru ca au fost invitati la un eveniment si nu era ce au crezut, astia de la adevarul vin si denigreaza persoane, fac mistouri arunca cu cacat. Link

Eh, am citit doar jumatate de articol, ca deh pulamea asa au fost invatati sa faca jurnalism, daca nu le convine ce gasesc la o conferinta de presa arunca cu cacat. Ba piscotarilor, ce aveti? Nu v-au placut fursecurile? Nu v-a oferit nimeni nici o plasa la plecare?

Din citatele celebre ale unor jurnalisti platiti gras de Patriciu (da, stiu nu toti au bani multi, dar sunt aia care ies in fatza astfel plus editorul care le-a dat acceptul spre publicare)

După ce ani la rând, Irina Margareta Nistor ne-a minţit că „Fuck you!” înseamnă „Du-te dracu’!”, criticul de film şi-a păcălit din nou publicul, anunţând că pleacă din ţară, când, de fapt, nu avea niciun plan în acest sens

Prezenţi la eveniment, jurnaliştii au aflat că aşa-zisa plecare a criticului de film era, de fapt, un cârlig pentru a atrage presa la lansarea unui concurs de cultură generală, organizat de către o societate oarecare şi netelevizat.

Ba dobitocilor, nici macar bloggerii nu scriu asa ceva. De fapt la noi e mai simplu, nu scriem despre cacaturi din astea ca ne pierdem credibilitatea facand cacaturile astea. Dar voi ce incercati? Sa dati bine si sa fiti justitiari?

Si totusi, era greu sa dai un telefon inainte sa intrebi despre ce e vorba in conferinta de presa sa afli dinainte de la cineva sau de la altcineva si sa analizezi daca sa te duci sau nu?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Adevarul are practici piscotare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.