home to blog Acum 10 ani

Acum 10 ani

Iti amintesti ce era la moda acum 10 ani? Ce muzica ascultam, ce faceam pe net si ce ne placea? Eu-mi amintesc ca tocmai se inventase internetul prin cablu tv si eram fericiti pentru asta, dar mai stiti ca puteam si sa conectam o sala de net printr-un modem de 56 kbps si sa legam calculatoarele intre ele prin UTP?

Si tot acum 10 ani incepea o miscare de clubbing in .ro, cu prima emisiune dedicata muzicii de club. A gasit-o Optick  si a pus-o pe net.

Dj Optick pres. Obsession – Radio 21 Romania 13.10.2001 (1st edition) by djoptick

Acum eu trebuie sa gasesc un set dintr-un club pitestean, inregistrat cu un calculatoras luat pe sub mana, doar ca sa ii ascult.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Acum 10 ani

  1. Mai inainte de asta prin ’97 era “pash club” parca asa se scria, era sambata seara la 23. Cred ca asta a fost prima emisiune de tipul asta la radio 21.

  2. Şi acum sunt profitabile cluburile de calculatoare, nu ca atunci dar merg. Am fost şi eu săptămâna trecută. Era plin de puradei şi de copii de generala cu ghiozdanele in spate 😀

  3. Asta era emisiunea aia sponsorizată de defunctul magazin de blugi de lângă Facultatea de Drept, care ne repeta de ‘jde ori pe emisiune că dacă probăm blugii la magazin să vedem dacă ne vin suntem nişte ţărani proşti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.