home to blog Accident la metrou [2]

Accident la metrou [2]

Urmare a accidentului de ieri de la metrou, traficul din Bucuresti a fost dat peste cap. Ceea ce e si bine, m-am plimbat prin Herastrau.

In schimb, surpriza a fost azi dimineata. Am vazut metroul gol, liber, fara aglomeratie, fara oameni care sa se ingramadeasca sau sa se imbulzeasca aiurea. Intr-adevar a fost plin ochi si abia s-au inchis usile la Unirii, dar ai avut aer si cum sa respiri.
Da, asa da, conditii de circulatie civilizate

3 thoughts on “Accident la metrou [2]

  1. Vezi ca ti-am dat o replica la Accident la Metrou 1 😀 Vezi mah….:P Si eram in metroul care a deraiat… la 15 min dupa ce am ajuns la munca am aflat stirea de la un coleg …. Infricosator!

  2. Surpriza cea mai mare de azi dimineata nu a fost numai linistea si pacea de la metrou, ci modul in care a circulat respectivu’ agregat!
    In general, la 8 dimineata, eu injur Metrorexul pentru ca la Dristor (unde e cap de linie) nu e nici un metrou si peronul e plin de pica oamenii pe sine. Ei bine, stupoare maxima, azi la 8, in acelasi Dristor, doua trenuri la peron. Ma opresc sa-mi iau un suc cu gandul ca unu tot prind fara sa alerg. Intr-adevar, unul pleaca, dar cand sa ma sui in celalalt vad o lumina in tunel… adica mai venea unul! M-am intrebat daca nu cumva m-am trezit in Tokio sau Copenhaga sau alte zone mai civilizate. Nu as baga mana in foc ca a fost un moment de genul “hai sa ne reabilitam nitel” dar orice ar fi fost sper sa-ti tina cel putin pana intru eu in concediu 🙂

  3. am vazut si eu metroul tau, iar dupa ce am plecat din statia crangasi, el m-a anuntat in continuare ca urmeaza statia crangasi. 😉 dar … circula la 4 minute. Ceea ce e intamplator dragut. 🙂 Insa … tot n-are aer conditionat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.