home to blog Academia Catavencu – corijenta

Academia Catavencu – corijenta

In fiecare miercuri astept cu inflacarare sa apara Academia Catavencu la tonete, ca sa citesc articole acide, pline de adevar si care stiu sa vorbeasca deschis si curat despre politiceni si hoti.

De cateva luni, insa, Academia Catavencu e depasita de evenimente. Asta in principal din cauza faptului ca toate actiunile din viata politica se intampla mult prea des. Apare biletelul lui Tariceanu dupa ce s-a lansat editia de saptamana trecuta, apare replica lui Basescu exact cand ziarul era la tparit, iar azi cand ziarul era pe tarabe, se declanseaza marele razboi politic.

Acuma nu pot sa le recomand celor de la AC sa se treaca in partea de show-biz, pentru ca deja sunt reviste pe aici si n-are sens, insa … as putea sa le zic sa fie mai atenti. Ori fabrica ei materialele pentru politicieni, ori vorbesc cu astia ca sa nu le dea la televizor pana cand nu apare publicatia.

6 thoughts on “Academia Catavencu – corijenta

  1. da, da, da, plus ca nici Tetelu nu mai e ce a fost., nu mai are dorinti si nazuinti…unde sunt rugile catre ceriu spre un semn, cat de mic o fi el, dar sa fie din aur?

  2. La Catza se pregatesc lucruri noi si dragutze! Oamenii de acolo sunt bestiali. Nu sunt deloc depasiti de evenimente. Semintele din scandalurile politice au fost scormonite in paginile de investigatie din Catza inca de asta vara… vezi RAPPS-ul, AVAS-ul & co. Ca acum vor actorii polici sa scoata ghioceii afara… BTW… o chestie de bucatarie… va place Coti? Sunt cam aceeasi oameni… asa ca puteti privi Coti-ul ca pe un Catza cotidian…

  3. Doru Buscu, Ioan T Morar, Stefan Agopian, Simona Tache, Alin Ionescu… sunt doar cateva nume comune… Daca nu-ti suna cunoascuti oamenii …plss… lasa-te de comentarii la adresa trustului… Peace & Love!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: