home to blog A venit vara, s-a terminat sezonul serialelor

A venit vara, s-a terminat sezonul serialelor

Pentru ca noi ii iubim pe americani asa de mult, ne uitam si am ajuns sa fim indragostiti si de serialele lor. De fapt cred ca am fost putin frustrati sa vedem ca televiziunile romanesti aduc serialele din Statele Unite cu ceva ani intarziere, in timp ce la nemti diferenta asta e de doar cateva saptamani. Iar nemtii in acele cateva saptamani le si dubleaza.

Pentru ca am fost intrebat, ma uitam doar la Chuck, CSI-uri si Supernatural.

Cert este ca s-a terminat sezonul serialelor de primavara. Drept urmare la ce filme ne mai uitam? La ce filme ne-am mai putea uita pana la toamana cand pentru unele din ele se va relua difuzarea. Aici ma simt fericit ca nu m-am uitat pana acum la Lost, House, 24 sau alte asemenea ce s-au incheiat.
Sunt curios sa stiu la ce seriale va uitati voi si ce recomandati.

Pentru critici: serialele televiziunilor americane se difuzeaza gratuit pe internet imediat dupa ziua de tv, singura cerinta fiind un IP din state.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

18 thoughts on “A venit vara, s-a terminat sezonul serialelor

 1. Lie to me. E super tare pentru ca e tot un serial de investigatii insa aici gasesc infractorii pe baza limbajului corporal. Merita vazut…nasol e ca este un serial destul de nou si nu are decat 2 sezoane…jumate 😀 Enjoy

 2. Weeds –
  Sons of anarchy –
  True blood –
  My name is Earl –
  Entourage –
  V –
  Everybody hates Chris –
  Malcolm in the middle –
  mai am cateva daca imi amintesc va anunt

 3. ce zici tu ca s-a terminat sezonul serialelor, abia acum incepe…pentru mine. pe 24 iunie incepe un nou sezon de futurama 😀
  nu am timp de seriale, plus de asta nu le suport. nu am vazut mai mult de un sezon din nici un serial pana acum…mai putin married with children (cu multi ani in urma) si bineinteles, my favorite, futurama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.