home to blog A venit toamna, urmeaza selectia naturala

A venit toamna, urmeaza selectia naturala

Era vorba aia ca toamna se numara bobocii.  O adaptam la situatia actuala si o denumim toamna si la inceputul iernii se face selectia naturala a soferilor idioti.

Adica aia care circula tampit, dau cu masinile in pom, provoaca ambuteiaje, iar la prima zapada o sa vedem zeci de masini facute zob pe autostrazi.

De ce scriu astea? Pentru ca s-au lovit doi la pod la Otopeni si eu o sa fac iar foarte mult pe drum.

3 thoughts on “A venit toamna, urmeaza selectia naturala

  1. Prietene, au fost cam patru, nu doi si accidentul a fost provocat de o vitezomana care a efectiv sarit mizeria aia de beton dintre sensuri si s-a ales cu masina (de jucarie) varza. Din astia patru trei si-au luat-o degeaba, circulau regulamentar si s-au trezit cu vitezomana facand 200m garduri pe sensul lor.

    In alta ordine de idei, cand o sa conduci niste mii de km intr-o tara civilizata o sa realizezi in ce hal de jungla rutiera am ajuns ca tara.

  2. Am facut si eu din cauza acelui accident 9 ore pana la Sighisoara. Am crezut ca o iau razna :(( Mi-a zis un prieten ca atunci cand ajung in dreptul accidentului, daca nu sunt victime, sa ma dau jos si sa-l iau la bataie pe nenorocitul din cauza caruia s-a blocat totul pt mai bine de 2 ore. Si zau acum… n-ar merita o bataie animalele astea?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: