home to blog A venit primavara!

A venit primavara!

E frumos, cald si soare,
Toata lumea a iesit la plimbare…


IN MASINI !!!

Cealata explicatie ar fi faptul ca s-a dat al 13-lea salariu la bugetari, iar acestia se bucura acum de bani nemeritati primiti.

Dar ave si un lucru bun, martisoarele se mentin la pretul de 3 lei / martisor foarte frumoase de altfel.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “A venit primavara!

 1. De ce salariu nemeritat ? Ce anume nu iti convine ? Daca vrei sa castigi si tu mai bine munceste pentru stat si o sa ai bani, in loc sa te iei de bugetari. Sa nu crezi ca fiind bugetari stau si iau bani. Mama mea e asistenta medicala si sta 6 ore la spita, in mediu toxic, si are grija de toata lumea si salariu nu e cine stie ce. Mama unui prieten e profesoara si la fel are in grija o gramada de panarame care nu sunt in stare nici sa se stearga de muci si castiga o mizerie de salariu, pentru ei al 13 lea salariu e destul de important !

  Nu te mai apuca sa critici daca nu ai habar.

  L.E.: Sa nu crezi ca al 13 lea salariu reprezinta un salariu intreg. Este doar un procent din salariu.

 2. Asa e, in legatura cu bugetarii si mai ales cu profesorii sunt cam neapreaciati si vad ca sunt si de tine, sunt educatoare si am 8 milioane stau singura si e greu sa ma intretin ….am studii superioare si nu gasesc in domeniul in care am terminat facultatea un job mai bine platit .. al 13 lea salariu cred ca e bine meritat mai ales ca e 80 % din salariul luat in mod normal …pot sa spun ca pentru orice angajat in orice domeniu e un salariu de mizerie..dar ce mai conteaza daca toti aveti impresia ca traim ca pe roze sau ca dam meditatii …

 3. generalizarea ta e egala cu ce voi zice eu.
  toti ziaristii au 4 clase pentru ca ziaristii de la cancan nu stiu sa scrie…

  Generalizarile sunt apanajul prostilor.

  Esti asa de sigur ca toti bugetarii isi castiga banii nemeritat?
  Dar tu de unde ai invatat sa calculezi? Ai invatat tu asa de la natura?
  Ce baiat inteligent….

  PS. lucrez in telecom, nu sunt bugetar.
  PS1. am incheiat cu cititul blogului tau.

 4. Cu parere de rau te anunt ca nici eu nu o sa-ti mai citesc blog-ul. Afirmatia ta este una dintre cele mai stupide si merge pe linia universala a inteligentei limitate a unor bloggeri care isi dau cu parerea fara sa cunoasca situatia reala.

  Sanatate si succesuri !

 5. PRIETENE, CAND AI NEVOIE DE CEVA TOT LA BUGETARII AIA VII. SI NU TI-AS DORI SA TRAIESTI CU 7-10 MILIOANE DE LEI PE LUNA. SINCER NU MA ASTEPTAM DIN PARTEA TA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.