home to blog A venit primavara – sa asfaltam deci

A venit primavara – sa asfaltam deci

Sau sa carpim ce mai putem acum cu o saptamana inainte de summit. Pai de ce nu, acum la o saptamana inainte de summit va fi bine, nu se va strica asfaltul.  Ca asfaltul asta se va strica peste 2 luni, nu mai e problema nimanui, summitul a trecut, lucrurile au fost frumoase, restul nu conteaza.

asflatari la unirii

Cu ocazia asta ne apucam sa plantam si niste mici floricele pe marginea drumului ca de aia vine Putin, sa vada ca e frumos cu stegulete si floricele pe marginea drumului, asa cum e obisnuit si la Moscova. Mai lipseste niste vodca, dar si aia e pe stoc pun pariu.

floricele casa presei

Si daca am asfaltat si am pus floricele, sa nu uitam sa punem si marcaje. Pun pariu ca marcajele rutiere vor rezista mult cu ocazia asta. Sunt din astea bine facute, mai groase si mai ridicate decat nivelul asfaltului, asa incat sa simti bine cand treci peste ele. Eventual sa ai si cum sa tragi o injuratura ca ai depasit linia continua sau ai trecut cu viteza pe trecerea de pietoni.
marcaje rutiere

Iar toate astea sunt bine facute cu firmele prietene ale Primariei Generale: Euroconstruct (va amintiti de la dezapeziri ).

Pe langa asta, pentru prima data anul asta am vazut radar pe  Magheru.  Cu ocazia radarului au fost acolo si baietii cu tricouri pe care scrie RADAR. Am incetinit, i-am salutat, ceea ce trebuie sa faceti si voi. Ei se pozitioneaza cu cateva sute de metri in fata radarului inspre sensul de mers, pe dreapta, sunt 5 la numar, iar pe fiecare dintre ei e cate o litera din cuvantul RADAR, asa incat sa fie vazuti cu totii. Pana m-am intors eu cu camera, plecasera, deh e frig noaptea.

4 thoughts on “A venit primavara – sa asfaltam deci

  1. asai romanul 🙂 parca este si ceva melodie 🙂 mi se pare total aiurea modul in care gandeste statul roman . sa fie bine de sumit si in rest nu ii mai intereseaza … daca vor sa faca o tara frumoasa atunci ar trebuii sa precedeze cu totul altfel , ar fi bine cand am ajunge la performante de a nu mai asfalta si a pune borduri inainte de un sumit sau inainte vizitei unui conducator al unei tari … cand toate ar fi puse la punct … dar mai trebuie sa treaca ceva vreme pana ce se for intampla toate astea

  2. imi aduc aminte ca intr-o noapte aveam treaba pe la unirii .. parca pe la sf gheorghe pe acolo … si tinerii muncitori faceau gratare in roaba si macheau la greu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: