home to blog A serious man (2009)

A serious man (2009)

Nu mi-a fost dat sa vad filme care sa ma tina blocat in fata televizorului fara motiv. De obicei adormeam sau opream filmul si faceam altceva. De data asta n-am reusit sa fac niciuna din aceste doua lucruri. Drept urmare am vazut filmul asta. Nici nu stiu cum sa-l categorisesc. N-am reusit sa inteleg care a fost partea de comedie din film, dar nici care a fost drama. Am vazut doar un individ ghinionist acolo.

Daca va plac evreii va puteti uita.

IMDB

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “A serious man (2009)

  1. Eu nu inteleg cum ar putea fi nominalizat la Oscar rahatul asta. De la inceput pana la sfarsit am asteptat sa vad “care e faza?”, dar faza n-a fost niciuna…

  2. snapto, asa e, nu e twilight…

    Filmul ăsta trebuie văzut de vreo 2 ori cu paradoxul lui Schrodinger proaspat citit și înțeles. Absolut fiecare scena din film se bazeaza pe asta iar din punctul asta de vedere este mișto filmul. Bine, prima oara dupa ce l-am vazut și eu am scapat un ușor “WTF!”.

  3. eu astept doua filme care tre` sa apara luna asta .. pe la sfarsit asa :d Hot Tub Time Machine si The Bounty Hunter :d mi se pare foarte tari din ce`am vazut in trailer .. acum nu stiu finalul ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.