home to blog a murit si fedora

a murit si fedora

image1271.jpg
Gata … a murit si fedora. Nu mai vrea sa buteze, asta dupa ce i-am facut niste update-uri. De aceea nici nu ma mai complic sa il repar.
Acuma, stie cineva vreo alta distributie de linux pe care sa o incerc? De preferat si in mod grafic. Nu-mi recomandati ubuntu ca se misca greu si nu vreau.

6 thoughts on “a murit si fedora

  1. eu tot fedora am.. fedora core 5.. si drept sa iti spun ca i-am instalat taote procariile.. am sters tot felul de fisiere de prin el.. si tot merge… am incerc si eu ubuntu.. merge nasol.. si e nasol.. suse e bun.. are o comunitate destul de buna.. mai este mandriva care cel putin pentru home use e perfect.. dar merge cam ca ubuntu.. inca nu am incercat fedora 6…
    asa ca pana in final.. recomandarea e tot fedora 😛 sau suse

  2. De la Cristi pt Cristi: functie de ce vrei sa faci cu sistemul respectiv, am 2 recomandari. Daca vrei server, SuSE e cel mai stabil pe masini puternice, si e folosit de marii integratori. Daca vrei acasa, o masina cu care sa te joci si sa expermientezi chestii, Debianul e cel cu care lucrez eu de vreo 4 ani si n-am avut a ma plange. Mica explicatie: Ubuntu merge naspa pt ca e un Debian modificat aiurea. Mandriva e naspa pt ca e un Mandrake si mai aiurea, astea-s jucarii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: