Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Nicolae Dobrin s-a stins din viata azi.

Din cauza de batranete, prea mult efort si o viata traita din plin. Toata lumea ii stia ochii si pasiunea pentru tuica, dar si ca mare fotbalist.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 Responses

 1. Madko

  am vrut sa scriu ceva rautacios la adresa ta .. asta a fost primul impuls .. dar .. mi-a trecut.
  Raman la :

  ODIHNEASCA-SE IN PACE !!

  mare fotbalist .. mare om ..mare caracter

  Reply
 2. nu sunt Mircea Badea

  auzi si tu ce comentariu ai…a fost cunoscut pt niste kestii care le aberezi tu pakolosa si acum mare atentie “…..dar si ca mare fotbalist.”. Sa incep mai intai cu exprimarea ta de kkt “din cauza de batranete”, esti jalnic k sa nu mai zic de cea de a doua fraza (fraza e oricum prea mult spus) pe care dak o sa o citesti cu atentie si faci asocierea asa cum trebuie iese cam asa “toata lumea ii stia .. ca si mare fotbalist”, bai piticutule mai intai stergeti mucii, invata cel putin sa te exprimi corect din punct e vedere gramatical si abia dupa aia pune ceva “pe hartie”.. pai cum sa’ti zic io sa scri la modul asta de DOBRIN ar trebui sa te mai nasti odata si sa inventezi turnul eiffel. Probabil pe tine lumea te va tine minte de cat de mult ai baut in viata asta si am sa incep io .. mai sti cand lucrai in baraca aia nenorocita de la maxim de’i ziceai tu net cafe si beai cateodata de nu mai stiai de tine.. ba mai si vomitai can te imbatai.. asta esti de fapt tu ??

  Reply
 3. rechinu

  a murit un om, s-a nascut o legenda! Dumnezeu sa-l ierte. Nicolae Dobrin a fost si este unic. Cristi te rog sa bagi si tu pe blog ceva frumos despre magicianul balonului din Pitesti. e ca si tine sau ca si mie un pitestean plus un om de mare valoare. din respect pt el si pt cei care te citesc zi de zi fa un gest si repara postarea ta neechilibrata de pe blog. te salut. marian

  http://www.pitesteanul.ro

  Reply
 4. tibi

  E bine ca ai scris si despre asta,dar arata ca un post scris in pripa si parca Dobrin,concitadin de-al tau,de-al meu,de-al altora merita ceva mai mult.
  No Offence,Piticule!

  Reply
 5. Liouy

  Piticule,am citit ce ai scris tu, intimplator dupa ce am citit materialele din Gazeta Sporturilor,Jurnalul National si Evenimentul Zilei plus vazut niste filmulete cu viata si activitatea lui Dobrin.

  Ai fost jalnic cu comentariul tau.Te rog nu face din blogul asta ceva ridicol.Mergi pe strazile din Pitesti si intreaba oameni carunti ce fericiti erau cind Pitestiul era o echipa campioana datorrita lui Dobrin,cind la Pitesti juca Real Madrid (batuti cu 2-1) sau Valencia.Si apropo,de “batrinete”.vezi ca si tu din postarile tale zici ca fumezi foarte mult,faci exces de energizante (care sunt periculoase baute in exces)si bautura,plus ca nu te odihnesti ca un om normal.Tine-o tu asa si peste 40 de ani va spune un blogger mai tinar despre tine : “a murit Piticu de batrinete “

  Reply
 6. Liouy

  …si inca ceva…varul meu a fost antrenat in anii 80 de Dobrin(iti pot dovedi).mergeam la stadion dupa ore si ma uitam minunat la Dobrin,la fentele lui de la antrenamente,apoi pe stadion ca el intra prin minutul 70-80 numai sa faca spectacol.Am sta atunci si de vorba cu el,fiindu-mi prezentat de varu-meu.Si sa stii ca el nu bea tarie multa asa cum e legenda.El prefera mai mult vinul si crede-ma ca nu bea asa cum s-au scris legendele.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.