home Idiocracy A inchis la non-stop

A inchis la non-stop

Cum zapada din cartier n-a dat-o nimeni de pe carosabil, cartierul se strabate doar la pas, sau daca vrei cu masina iti trebuie un pic mai multa rabdare si atentie. Mi se pare normal sa nu dea nimeni zapada la o parte, in vara a venit primaria si le-a taiat gardurile vii, a venit primaria si a spalat  cu spuma strada si asa mai departe. De fapt, nu ma mira, asta e un cartier rezidential, nu o data m-am intalnit cu Vosganian la ore tarzii din noapte, fiecare ducandu-se la casele lui.

Probabil din cauza frigului a inchis la non-stop. De fapt nu numai la unul, cam la toate. De ce nu, clienti nu sunt, frig este, se consuma caldura si lumina degeaba.
non-stop

Partea proasta e ca si non-stopul care a ramas deschis nu mai are nimic, n-are carne (sau daca are e ciudat colorata), mai are vreo 2 sucuri, nu mai are tigari si nici paine. Doar niste conserve ce din fericire expira la finalul lunii asteia.
Eu as vrea sa mai ninga putin sa vedem cum se vor descurca astia daca raman fara mancare si la non-stopul ala, sau cum dracu se pot convinge indivizii sa iasa in strada sa o curete. Ca primaria iti da, dar nu-ti baga in sac. De fapt, care primarie? Stie cineva cine e primar la sectorul 4? Nu, pentru ca n-a aparut la televizor si nici n-a auzit nimeni de el cu vreo realizare.

BTW, de ce toata lumea vrea sa-l voteze pe Prigoana la Primaria Capitalei, sa se numeasca Bucuresti powered by Rosal? (bine, pana acum se numea Bucuresti powered by Dalli).

6 thoughts on “A inchis la non-stop

  1. De ce-l vrea lumea pe Prigoana? Pai pt ca e convingator, d-aia! Si cum de cei de pana azi suntem satui, incepand si terminand cu Videanu, vrea lumea si altceva. Ma doare-n cot daca o sa fie Powerer by Rosal sau nu. Ar fi vreo schimbare?

  2. Poate daca o fi unu care nu e bagat foarte adanc in politica…se mai misca ceva.
    In rest pe cine sa votam: marean pe persoana fizica? sau pe bordura videanu marmosim intaiul ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.