home to blog A inceput

A inceput

Aseara la 12 cand am ajuns acasa am avut placuta surpriza sa vad ca nu am curent. Eu si vreo inca cateva blocuri de pe langa mine. Restul cartierului avea.

S-a reluat alimentarea cu energie electrica undeva pe la 2 noaptea, cand deja dormeam. Asta e de bine, sunt oameni cu influenta in zona, Vosganian, Lazarus, Calinescu … etc, care ar fi putut suna la electrica ca sa se restabileasca alimentarea cu energie.

Si totusi pun pariu ca e consumul prea mare. Daca azi noapte la 12 erau deja 26 de grade, iar lumea folosea aerele conditionate, ce facem la vara? Ne cumparam UPS-uri pentru ca sa avem racoare in apartament? Sau ajungem ca in tarile tropicale unde fiecare apartament are generatorul propriu de curent, pe diesel, pentru ca reteaua standard nu functioneaza corespunzator.

20 thoughts on “A inceput

  1. te plangi ca pica curentu.. te intreb ti-ar conveni sa se dubleze/tripleze pretul ca sa se poata moderniza reteaua?

  2. Auzi exprimari: “alimentarea cu energie electrica”, “reteaua nu functioneaza corespunzator”. Ptiu, nu ai inceput sa scuipi aschii printre dinti de la limba de lemn?

  3. @Pancu nu e treaba noastra sa platim modernizarea retelei, noi platim curentul, nu are trebui sa fim afectati de modernizarea retelei. Nu-ti fa griji ca nu-ti vad ei curentul la pret de producator.

  4. pai normal ca baietii de la “energia electrica” isi umplu buzunarele din scumpiri, iar infrastructura pe care o folosesc o lasa asa, desi consumul a crescut foarte mult.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: