home to blog A cazut Dictatorul !! Traiasca Tiranul !!!

A cazut Dictatorul !! Traiasca Tiranul !!!

Acum 2 saptamani, aproape, scriam un mail unor colegi de munca unde imi expuneam o parere persoanala, si o rugaminte, de altfel.  Am fost interpelat de una din colege, cum ca, de ce parerea mea si nu a departamentului. Am fost nevoit sa ii raspund. Si i-am raspuns : Pentru ca Romania este inca o tara comunista!!!

De ce? Pentru ca, e inca mentalitatea aia, prin care daca ai o idee nu e bine, dar daca seful tau are, inseamna ca pe el trebuie sa il asculti. Si ca daca tu spui ceva, e mai bine sa o spui in numele tau, ca cine stie ce prostie nevizata de nimeni spui, si sa nu care cumva sa ti-o iei pentru asta.
Si, bineinteles ca mi-am luat-o. La propriu. Nu de alta, dar am scapat de dictator. Weee !! Nebunie, party, bucurie imensa, au aparut flori in birou …

Dar, ce ne facem cu mentalitatea? Ce ne facem cu stressul? Ce ne facem cu motivarile de genu … daca asta nu e gata la teremen ca sa implinim cincinalul … te sparg … te distrug … ajungi la carcera … ( bine, nu expresii din astea, dar adiacente ).

Inca o data, propun sa evoluam, sa ne trezim ca suntem … in 2006 … cred … da … 2006 …  ca la anul o sa ajungem in UE, si ca acolo se cer anumite chestii … gen ISO 9001, gen civilizatie, gen respect … si multe multe altele …

Propun sa ne ardem carnetele de partid ( eu caut de 3 ani de zile carnetul de PDSR  si nu-l gasesc, sper sa nu mai fiu membru pe acolo ). Sa lasam la o parte prejudecatile, ideile preconcepute,  LIMBA DE LEMN, si sa dovedim ca noi insine suntem cei care realizam ceea ce e nevoie pentru tara asta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “A cazut Dictatorul !! Traiasca Tiranul !!!

 1. La noi ink mai exista nostalgia dupa sistemul vechi,cand se gandea de sus pentru tine si nu mai era nevoie sa depui efort.O sa mai dureze mult timp pana o sa se schimbe mentalitatea asta

 2. what?ai fost membru psdr:)))
  eu nici nu fac parte din vreun partid =))))))
  si lucrurile se schimba in timp…eu cred ca deja au inceput sa se schimbe

 3. Probabil că acest sistem comunist o să mai funcÅ£ioneze încă vreo 20-30 de ani.De ce? Foarte simplu.

  1985-perioada comunismului- un ins a intrat în câmpul muncii. Avea un şef-comunist. 4 ani a stat sub acel tovarăş comunist, în perioada comunistă. A venit RevoluÅ£ia. Indivudul a stat tot sub acelaşi şef comunist încă 5 ani. Deja lucra de 9 ani sub un şef comunist. Tovarăşul a ieşit la pensie. Insul a ajuns a moştenit conducerea dar şi năravul prost al şefului comunist. LanÅ£ul continuă. El aşa a învăţat, aşa face!
  Şi la urma urmei cred că e destul de plăcut ca lumea să facă ce vrei tu şi să nu comenteze niciodată. Te face să te simţi puternic.

  Iar cel care intră acum în câmpul muncii se simte un nimic sub şeful lui de căcat! Poate peste 10 ani o să ajungă şi el şef. Oare o să procedeze şi el la fel? Rămăne de văzut….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: