home to blog 800 de calculatoare pentru ONG-ul tau

800 de calculatoare pentru ONG-ul tau

Anul trecut vi-i prezentam pe cei de la Ateliere fara frontiere si va ziceam ca ei reconditioneaza calculatoarele pe care le doneaza cei care nu mai au nevoie de ele. Acum ei au 800 de calculatoare reconditionate pe care vor sa le doneze unor ONG-uri pentru a le usura munca si pentru a ii face pe acestia mai competitivi pentru activitatile locale in care sunt implicati.

Proiectul ASSOCLIC este un concurs de proiecte adresat ONG-urilor si altor structuri non profit din Romania care dezvolta programe de acces la educatie, formare si integrare a persoanelor defavorizate. ASSOCLIC 2011 este organizat prin Ateliere Fara Frontiere, in doua editii. Prin acest proiect ne propunem sa donam 800 de calculatoare reconditionate si sa echipam aproximativ 140 asociatii la nivel national in doua etape : ianuarie- mai si septembrie decembrie.

Vor fi selectate cu prioritate proiectele care se adreseaza unui public in dificultate, vulnerabil, din zone defavorizate economic (zone rurale, cu rata de somaj mare, comunitati sarace). Site-ul Internet al proiectului ASSOCLIC ROMANIA a fost lansat ca suport de comunicare cu candidatii – asociatiile beneficiare : romania.assoclic.org. De aici veti putea descarca dosarul de candidatura. Veti putea gasi informatii suplimentare despre proiectul ASSOCLIC, precum si detalii despre actualul apel la proiecte, veti putea urmari etapele acestuia si noile anunturi. Asteptam dosarele de candidatura pana pe data de 10 martie, ora 17.00 : pe adresa de e-mail : assoclic@atelierefarafrontiere.ro sau la adresa : Bd. Basarabia, nr. 256, sector 3, Bucuresti. Pentru informatii suplimentare va rugam sa o contactati pe Catalina Azamfirei la nr. de telefon : 031 425 90 10 sau la adresa de e-mail mentionata anterior.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “800 de calculatoare pentru ONG-ul tau

  1. Păi, stai aşa…
    Nu ziceai tu că e nevoie de iCore 7,5 şi de 1234,16 giga de RAM ca să vedem clipuri pe YouTube şi să ne meargă un flash? Păi, calculatoarele astea sunt pe gustul tău? Au 18 GB de ram ca să deschidă WinAmp? Au Kaspersky, singura mizerie care îi apără de RDS? Au placă video de 1 GB măcar, să poată juca Solitaire decent?
    Nasoală treabă cu calculatoarele astea la donaţie.
    era să uit, că am şi o întrebare: te-ai gândit vreodată până unde poate merge ipocrizia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.