home to blog 8 lei kilul de cirese

8 lei kilul de cirese

Am gasit cirese in seara asta, pareau a fi bune, semn ca nu le-a batut grindina si ca nici n-au facut viermi. Sper ca erau produse in Romania si nu importate asa cum ne-am tot obisnuit de cativa ani de zile incoace.

In schimb era 8 (opt) lei kilu. Si stau sa ma intreb, de unde dracu atat de mult? Adica nu am taiat din ciresi, aia tot atatea cirese fac, ele se gasesc si la colt de strada daca exista un cires acolo si totusi de unde naiba costurile alea ?

Nu de alta, dar mi se pare exagerat. Pana si pretul la capsuni era undeva la 4 – 6 lei anul asta.

Iar daca noi avem probleme din astea existentiale, americanii au alt tip de probleme.

E vorba despre o mama care are un vis … Atentie NSFW

Click pe poza pentru a se face mare 😉

desperate mother in crisis son needs salvation

desperate mother in crisis son needs salvation

19 thoughts on “8 lei kilul de cirese

 1. Acum depinde de unde cumperi ciresele.Eu am luat ieri cu 4 lei,si erau dulci,dulci,dulci.

  Cat despre a doua faza….:| Pare incredibil.Sa-l duca la nebuni,sa-l duca la preot sa-i faca o exorcizare…

 2. acuma nu vreau sa ma bag in seama chiar degeaba, dar in momentul asta in finlanda e vreo 6 euro kilul de cirese naspa si alea mai bune cred ca-s vreo 10. asa ca se poate mai nasol.

 3. Asta cu americanca e balarie ! E o tehnica reusita de promovare.. mereu se gasesc cativa fraieri care sa puna pe bloguri 😛 hihihihihihih !! ma injuri cand vin din Grecia !

 4. Esti norocos. Acum vreo doua zile, in Carrefour, erau 200.000 lei vechi. Ieri, la buticu’ din coltul strazii, erau 150.000.
  Ce noroc ca stiu pe cineva care are ciresiul lui propriu si personal in gradina, copt tot si pliiiiin de-i atarna crengile si pot sa mananc cate cirese vreau. Desi, la 200.000, mai ca le-as vinde catre Carrefour. 😉

 5. Andrei! zici ca in Finlanda ajung ciresele pana la 10 euro Kg,dar ai uitat sa precizezi la cat ajunge cel mai mic salar,iti spun eu un salar obisnuit este de 2000-3000 euro..asa ca de acesti bani poti lua pana la 2-3 T(one) de cirese ca sa-ti ajunga!

 6. Am vazut si eu jos, la haprozar. 9,5 lei kilu. Scump doamna, scump, chit ca-s romanesti. Si nu mai e aceeasi satisfactie de a te sui personal in pom, sa le culegi. 😀

 7. 10 lei un kil de cirese , doamne ce preturi baga astia de te sparg la buzunare , dupa ce ca avem salarii mizere mai dam si 10 lei pe niste cirese

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.