home to blog 783 la fiecare 15 minute

783 la fiecare 15 minute

Pentru pasionatii de zboruri de pe singurul aeroport din Capitala Romaniei, Aeroportul Otopeni, le recomand RATB-ul ca mijloc de transport. Si asta din doua motive, primul ca trollati fin babele care vor locuri jos de la Otopeni in centru (da sunt si acolo), al doilea ca va scoateti banii de taxi.
Si cel mai misto motiv e ca autobuzul vine la fiecare 15 minute.

Mai, mai ca ma tenteaza sa imi las masina acasa si sa imi fac abonament pe 783. Nu de alta dar are putine statii si face putin pana la munca, dar mai ales nu e aglomerat pentru ca are tarif special.

Si unde mai pui ca la intoarcerea in tara sau la prima venire in tara, in final am avea si noi un mijloc de transport civilizat pana in centru. Asa cum sunt in orice alte tari. (Bine, ca unii, altii au metrouri si trenuri, asta e din alt film)

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “783 la fiecare 15 minute

  1. interesant.
    cit face de la otopeni pina in bucuresti (care e capatul din bucuresti? )
    unde are statie la aeoroport? chiar la “arrivals” sau trb sa mergi pe jos pina la statia de autobuz (daca da, cit mergi?) ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.