home to blog 70 de lei pe zi … salariu

70 de lei pe zi … salariu

Ma, foarte multi dintre noi nu castiga atat de mult. Ce naiba? Adica e mai rentabil sa mergem naiba sa muncim la negru nu? Pai aia sunt bani, nu joaca. Mai mult, nu te obliga nimeni, pentru ca daca nu vrei sa te duci a doua zi la munca nu te duci. Dar a 3-a zi poate ramai fara loc.

Si altfel nu stii ce e munca, sau ce e viata. Asta daca nu stii cum se ridica un sac de ciment, sau cum se descarca din tir … e simplu … parca ti-ai trait viata degeaba.

La munca ma, ca BMW-ul ala nu  vine daca stai acasa si ruginesti inainte de vreme.

5 thoughts on “70 de lei pe zi … salariu

  1. Muncesti la negru, te pacalesti pe tine insuti intr-un final, chit ca pe moment jubilezi. Iti iei BMW, la fel, o luna de mers cu masina si iti ajunge. Ca daca risti, ajungi in “pana prostului”. Bravo piticule, incisiva ultima replica!

  2. E adevarat insa in timp o sa ai numai de pierdut. Netul este circa 50% din brut iar restul sunt contributii la stat. Asadar 70 ron net=140 brut sau circa 45 milioane lunar. Atat ar trbui un angajator onest sa suporte.

  3. @Piticule, aia norocosi fac 700-800 pe zi, ai vazut ca de obicei fac doar 300-400 de mii pe zi, ceea ce nu e nush ce, mai ales ca acolo te munceste nu gluma, nu e treaba buna la negru, la batranete ramai cu un mare O

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.