home to blog 63% dintre femei sunt curve

63% dintre femei sunt curve

Cel putin asa zice un sondaj dat publicitatii astazi. Dezamagitoare sunt preferintele sexuale ale acestor femei. Pentru 24% dintre ele Mircea Badea este idolul masculin pe care l-ar dori deasupra. Pacat insa ca nu stiu cat de mica e.  Bine, bine, dar cum dracu sa iti parasesti partenerul pentru Badea?  Sau va plac pumnii? 🙂

Ma mai uit acolo si vad preferinte de genul Adi Mutu, Di Caprio,  David Beckham, exceptandu-l pe Radu Vâlcan care are privirea de om tanar si viitor divortat cu pensie alimentara.

Daca ma uit la esantionul sondajului unde 3000 de femei au fost chestionate pe strada, iar restul pe net, imi dau seama ce fiinte ne inconjoara. Unele superficiale, carora daca le arati un lantisor sclipitor iti cad la picioare in secunda doi.

Pandorele, astept reactii.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

28 thoughts on “63% dintre femei sunt curve

 1. “Ma mai uit acolo si vad preferinte de genul Adi Mutu, Di Caprio, David Beckham”

  auzi si tu bre piticule, femeile sa isi doreasca niste tipi: cu bani, care arata bine si care sunt si cunoscuti in lume. INCREDIBIL.
  eu credeam ca idealul femeilor sunt soarecii de biblioteca

 2. da intradevar , pacat ca si-ar insela partenerul cu muschiulica al nostru. anti basesist. dar asta nu cred ca se intampla doar in cazul femeilor.
  si multi barbati si-ar insela partenera cu o vedeta de pe la noi de la tv. ex sunt multe…

 3. Asta tare suna a sondaj facut in fata pietii, duminica dimineata, numa’ 63%?

  Mai lipsea jean claude van damme din statistici si jean paul belmondo si era clar…

 4. toate femeile sunt curve, si alea 7% de care zice “Alin Ropan”, doar ca dureaza pana da de gust. Toate is niste zdremte ordinare, nu cu 2 fete, cu mai mult mai multe decat ne putem noi imagina !!!

  Femeia trebuie tinuta mai rau ca un caine in lesa, ca sa stie de frica altfel te ia de fraier !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.