home to blog 623 de fraieri

623 de fraieri

Au dat 137.000 de Euro pentru Ogica, Dan Diaconescu, Lazarus si Dorel ca sa joace la LOTO duminica.

Interesant ar fi sa vedem cum isi recupereaza banii si ce scandal iese dupa aia.

Ah … ca tot vroiam si uitasem, pentru aia care vor sa vada OTV LIVE pe internet … au un streaming nashpa (logic), aici.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “623 de fraieri

 1. Sau i-ai putea numi 623 de investitori.. Cu o investitie de.. 100 de euro, ai sansa sa castigi undeva la 100.000 de euro. Nu vad de ce-s fraieri. In cazul unui castig n-as crede ca cei de la OTV s-ar preta la magarii.

 2. @ zetu: omule; loto pare o chestie aranjata (vezi pe site-ul Loteriei Romane de cate ori s-a castigat intr-un an la categoria I in perioada 1997-1999 si dupa). Parerea mea este ca banii aia sunt azvarliti pe fereastra.
  In plus, ai avea incredere in Ogica si Diaconescu? De ce crezi tu ca aia de la OTV nu s-ar preta la magarii? Ii crezi atat de cinstiti?
  Totusi, daca cei 623 vor sa piarda bani, poate ca au prea multi. E alegerea lor. Nu-i voi numi fraieri, ca piticu, cu toate ca nu sunt de acord cu ei: la urma urmei sunt liberi sa imbogateasca pe cine vor ei cu banii lor.
  Apropo: o investitie este un plasament al banilor care se face dupa un calcul riguros al sanselor de castig.Poti sa ai sanse mici si sa alegi riscul: asta e cu totul altceva. Dar aici nu e vorba despre vreun calcul.Din cate stiu, nici Diaconescu, nici Ogica nu au prezentat un calcul cu probabilitatile de castig. Totul este empiric construit (am inteles ca se va juca o schema grafica, nu una bazata pe statistica sau probabilitati). Probabilitatea calculata stiintific de castig la loto e destul de mica (max. 15-17 %), ca la orice joc de noroc. Gandeste-te ca in loc de loto, ai baga 100 euro la black-jack: tot aia e.Deci toti cei 623 numai investitori nu sunt.

 3. @Relaxedman, putem discuta zile intregi daca se manaresc extragerile lotto sau nu. Eu sunt de parere ca nu. Explicatia ca numarul de castiguri a scazut dramatic s-ar putea gasi in numarul variantelor jucate, care a scazut direct proportional.

  Acum revenind la cei 623 de oameni, care joaca impreuna un bilet de 23 de numere. Dupa calculele mele, probabilitatea de castig e undeva la.. 43%. Deci io zic ca-i o investitie.. una a naibii de riscanta.

  De ce am incredere in OTV si implicit in DD? Pentru simplul fapt ca omul a construit de la 0 o televiune care a devenit fenomen national. Si nu cred ca ar arunca totul la gunoi pentru 6-7 milioane de euro.

 4. @zetu: cred ca nu ar mai fi nimic de adaugat despre extragere si loto in general. Manareala curata 100%. Care e probabilitatea ca 46 sa iasa de 6 ori la ultimele 7 extrageri? In plus, care e probabilitatea ca 1 si 2 (care ies foarte rar impreuna) sa iasa in aceeasi extragere cu 46 asta nenorocit? Nu mai discut aspectele legate de ciudateniile vazute de lazarus la loterie. Vad ca acum s-a destramat si mitul lui Ogica, jucatorul priceput la loto (schemele grafice nu prea tin de foame, nu-i asa?).
  Pacat de aia care au cotizat la biletul cel mare (cate 100 de euro aruncati ca sa se amuze diaconescu si ogica). Eu unul nu am jucat si nici nu voi juca (stii deja de ce). Nu vreau sa par un viteaz aparut dupa razboi asa ca ma opresc aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.