home to blog 6 de la HTC

6 de la HTC

HTC ChaCha, HTC Salsa sunt doua telefoane Facebook (eu asta inteleg din F-ul ala de pe ecran).

Elemente importante ale portofoliului extins cu șase noi sisteme HTC Sense anunțate în cadrul Mobile World Congress, HTC ChaCha și HTC Salsa sunt dotate cu buton dedicat rețelei Facebook® prin care se oferă acces imediat la principalele funcții ale serviciilor Facebook, integrate experienței HTC Sense.

Apoi HTC Wildfire S, HTC Desire S, HTC Incredible S sunt succesoarele modelelor de mare succes. Tableta HTC Flyer vine cu 1.5 Ghz procesor, ecran  de 7 inchi, 3G si WiFi.

Nokia n-a lansat inca nici un telefon cu Windows Phone 7. Va aparea oare Windows Phone 8 pana cand va lansa Nokia vreun terminal?

8 thoughts on “6 de la HTC

  1. Procesorul quad-core se pare ca exista. Sunt 2 de la ARM: Cortex-A9 MPCore si Cortex-A15 MPCore care pot fi configurate sa ruleze atat ca single core, cat si dual sau quad core. Pana acum l-am vazut implementat (A9) in dual-core la putin peste 1.5 Ghz 🙂 . E o chestiune de timp pana vor fi puse in configuratie quad-core si va rezulta o viteza la peste 2,5 Ghz. La fel exista si procesoare Qualcomm cam in aceleasi specificatii de mai sus: dual core la 1.5 Ghz (cum e pe HTC) si in cel mai scurt timp si quad-core la peste 2.5 Ghz. So enjoy 🙂

  2. mm.. bine ca am dat de asta, uitasem sa ma uit sa vad ce se lanseaza la conferinta mwc

    de ce tre sa dau click de 3 ori pina vad poza aia in rezolutie mare?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: