Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Stim ca de fiecare Black Friday sunt vanzari peste asteptari, ca siteurile se blocheaza, ca stocurile sunt terminate intr-o zi, cat intr-o luna intreaga. Si ce-i drept romanul cumpara. Si cum sa nu cumperi cand ai reduceri de 50%, ba chiar de 70%.
Altex se asteapta anul acesta la vanzari record, de 5 milioane de euro in magazinele sale si pe site. Iar cifrele astea vin din experienta anilor trecuti si din reducerile pe care le vor avea. Si culmea, cu tot cu reducere romanii vor cumpara in medie o factura de 2.700 de lei. Adevarul e ca toata lumea isi cam strange banii pentru cumparaturile astea. Si atunci cand le face nu cumpara nimicuri ci produse pe care altfel nu si le-ar putea permite, high-end.

Adevarul e ca acum un an si eu mi-am cumparat produse de acolo. De fapt, daca va intebati daca altex.ro (link) e de incredere, sa va povestesc cum mi-am luat frigider. Am intrat pe site, am ales ce voiam dupa ce am cautat o sumedenie de recenzii si alte lucuri, am facut comanda, am platit online si … in 2 minute m-a sunat un reprezentant de la Altex sa imi zica ca plata a fost acceptata si sa ma intrebe cand poate sa-mi aduca frigiderul acasa. Surpriza a fost cand am vazut ca vine un camion cu frigiderul meu. S-au dat jos doi baieti bine, ma asteptam sa fie un frigider care sa incapa in lift. N-a incaput, asa ca baietii nici n-au stat sa se complice. L-au luat in spate si in 5 minute au urcat 8 etaje. Si cand am ajuns acasa l-au desfacut si s-au asigurat ca functioneaza corespunzator. Ba mai mult, mi l-au si pus acolo unde voiam eu sa il am in camera. Si asta pentru ca transportul a fost gratis. Iar la final nu mi-au cerut decat un pahar cu apa. Si nu cred ca stie cineva din Altex cine sunt eu. De fapt, am mai multe topicuri pe blog despre Altex si cei de acolo impartasesc aceleasi pareri.

 

Deci vineri, dati o fuga pe la Altex. Si daca nu v-a convenit ceva din servicii sau prezentare sau ceva veniti si spuneti aici. Si de ce va recomand magazinul online altex.ro? Pentru ca niciodata un magazin online nu va va livra marfa expusa in magazin.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

One Response

 1. Ciprian

  Anul trecut stiu ca am observat asemenea “greseli”, pretul normal scris cu bold si deasupra un pret mai mare taiat, ca vai domne reducere icon smile Black Friday.
  Emag a fost unul din comerciantii care anul trecut ne-a pacalit fara rusine si noi, in prostia noastra, am muscat. Emag, Flanco si altii au avut reduceri fictive, nu au onorat comenzi si in general au supt pentru ca au incercat sa faca un profit rapid. Cred ca un client pe care l-ai mintit 1 data nu o sa revina pentru ca daca iti dai cu firma prin cacat… o sa puta destul timp. Un client pierdut duce catre inca 10 posibili pierduti.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.