home to blog 3 realizari ale PSD-ului

3 realizari ale PSD-ului

Ultima ar fi asta, a prostanacului.

Dupa care ar mai fi vila lui Nastase. Bineinteles cu NUP.
Sa nu uitam finalizarea negocierilor cu UE, dar neobtinerea unui raspuns final. Si jumatate din A2.
De asemenea, doua reparatii superficiale ale lui A1. Si chiar daca au fost facute pe firma lui Cocos, perioada de lucru si pilele au fost in PSD 🙂
Sa amintesc de euro la 40.000 ?!
Si niste cateva mineriade. Platite din bani publici 🙂

In raspuns la asta.

22 thoughts on “3 realizari ale PSD-ului

 1. Flota nu e disparuta in mortzii masii … du-te la mangalia sa vezi cum rugineste.
  Casa e luata pe acte, la fel ca si tine daca prindeai o oferta buna ce.
  Curentul pentru ALRO ?! sa fiu scuzat ? dar de metrorex nu zici nimic nu ?

 2. @Piticu:
  1. Alea nu-s navele care au “dispărut” la fier vechi, omule. Alea-s alea care-au rămas.

  2. Da, citez din acte:
  “Vânzător: PRIMĂRIA BUCUREŞTI
  Cumpărător: PRIMARUL MUN. BUCUREŞTI”

  Pute ceva!?!

  3. Stai un pic… tu-mi spui mie acuma să mă prefac că Băsescu e înger şi poate salva întreaga Românie doar din cauză că şi alţii fură/au furat? Eu îi vreau pe toţi înfundând puşcăriile…

 3. sau de combinatul de la resita unde ajunsesera sa-si vinda casele si sa locuiasca prin vecini ca sa aiba bani de mincare ca sa poata munci gratis pentru aia care-l cumparasera de la bombonel.

  cit despre flota, sint 90 de nume in dosarul ala. din toti cei 90, printre care se numara cu privirea incetosata si interimaru’, numai dujmanul poporului (adica basescu) a avut putinul de decenta sa se autosuspende ca sa poata fi cercetat in voie. si l-au cercetat degeaba. sau ma lasa memoria?

 4. Adică stai nitzel, dacă o să ajung primar odată să am grijă să nu cumva să vreau să-mi cumpăr vreo casă că mă suspectează haiducii lu’ “7 case” că am mânărit-o.
  Cât de prost crezi că putea să fie să facă mânării cu casa aia având în vedere că la consiliul general era plin de PSDei ? Îţi dai seama că putea s-o primească moştenire şi-acum nu-i mai zicea nimeni nimic ? Neah…

  Z, fă tu niţel un pic de săpături pe google şi zi-mi EXACT ce nave au dispărut vândute cu flota. Dupa aia uită-te şi la numele care apar prin dosar, vezi cam pe unde ajung firele în afacerea aia şi-ai să înţelegi de ce n-o să fie în veci acuzat cineva în dosarul respectiv.

  3. Şi n-ai prefera să începi cu ăia care au început să fure în ţară începând cu ’89 ? Vezi că suntem pe aceeaşi lungime de undă în privinţa asta. Nu pricepi că dacă-l îngroapă pe marinar acum, toate dosarele care au început să vadă lumina zilei şi toate mânăriile făcute de ei timp de coişpe ani o să fie băgate la loc sub preş. Asta-i toată miza în momentul de faţă. Mi se fâlfâie mie de Băsescu. Justiţia începuse să meargă şi atunci s-a înfiorat şoriciu pe ei şi-au sărit în defensivă. De-ajuns că l-au eliberat pe Cozma şi mai are şi tupeu să ceară despăgubiri. Iliescu ar trebui să stea în puşcărie şi să joace o miuţă cu Cozma. Vadim la Bălăceanca, Bombonel cu margarina în celulă, restu’ p’acolo cu ei să le ţină de urât. Atunci puteţi să-l suspendaţi pe marinar cât vreţi voi. Până atunci lăsaţi-l naibii să-i ţină în şah pe ăştia c-o să ajungem să plătim impozite şi taxe ca să-şi facă ei vile pe Marte şi Venus în ritmul ăsta.

 5. Meekuu:

  1. Omule, şmenăria e că a dat douăzeci de mii de Euro perfect legal. Douăzeci de mii de Euro. Dacă a fost atât de legal şi de pe faţă… mă miră că nimeni n-a dat douăzeci de mii + 1 Euro 🙂

  2. Deci pentru că n-o să fie nimeni acuzat în veci, eu trebuie să pup fund de Băsesecu (greşeală intenţionată)? Nu… mersi.

  3. Nu. Prefer să-ncep cu toţi deodată. N-am chef să-l las pe marinar pentru mai încolo. Şi dacă tot zici că justiţia a început să meargă: ai fost vreodată în vreo sală de tribunal? În ăştia 2 ani jumate sau în ceilalţi 15 de dinainte? Nu s-a schimbat nimic în ăştia 2 ani juma’. (şi te rog eu să nu-mi dai exemplu vreun info-kiosk de la intrare că vomit!)

 6. Z … iti recomand sa te duci la primarie, sau la fisc sa intrebi ce case au de vanzare si la ce preturi. E acelasi lucru ca si cum ai fi basescu.

  In alta ordine de idei, poti sa iti iei o masina foarte buna pe care un prost nu a putut sa ii plateasaca leasingul prin licitatie, la pret mic mic mic de la banca sau de la fisc.

 7. N-am avut rabdare, sa citesc toate posturile, dar referitor la mineriade, pe vreamea era FSN, care s-a transformat mai tarziu in PD :D.

 8. Imi vine rau cand citesc anumite comment-uri…cum ar putea cineva cu mintea intreaga sa voteze “Da”!la noi este o vorba:”Spune-mi cu cine te insotesti ca sa–ti spun cine esti!”De la tatuca”Iliescu (cel mai mare comunist) la Geoana nu este decat un grad de inteligenta(primul e mai destept decat al doilea)….si cum PSD-ul s-a insotit cu PRM-ul acuma pe laga fatul ca sunt comunisti imi vine sa cred ca sunt si nebuni…bleah!
  P.S:Acest comment nu-l sustine pe Basescu…este unul din putinele argumentele care m-au facut sa votez azi “NU”

 9. Imi vine rau cand citesc anumite comment-uri…cum ar putea cineva cu mintea intreaga sa voteze “Da”!la noi este o vorba:”Spune-mi cu cine te insotesti ca sa–ti spun cine esti!”De la tatuca”Iliescu (cel mai mare comunist) la Geoana nu este decat un grad de inteligenta(primul e mai destept decat al doilea)….si cum PSD-ul s-a insotit cu PRM-ul acuma pe laga fatul ca sunt comunisti imi vine sa cred ca sunt si nebuni…bleah!
  P.S:Acest comment nu-l sustine pe Basescu…este unul din putinele argumente care m-au facut sa votez azi “NU”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.