home to blog 3.000 de autobuze RATB, 8.000 de amezni

3.000 de autobuze RATB, 8.000 de amezni

RATB impreuna cu Jandarmeria au facut controale pe 3.000 de  mijloace de transport in comun luna trecuta si au dat peste 8.000 de amenzi. Nu stiu care era nivelul amenzilor de inainte, insa toata lumea s-a declarat deosebit de multumita. Sa ne gandim, cam 3 calatori fraudulosi pe autobuz,  doar atat sau atat de mult. Drept urmare ei vor sa continue actiunea pentru ca asa sensibilizeaza lumea.

Cealalta concluzie a actiunii a fost ca liniile cele mai aglomerate au cei mai multi calatori fraudulosi. Pe de o parte e logic, ca nu ajungi de fiecare data sa compostezi / piui biletul, pe de alta parte e normal sa se intample asa ca se merge pe gandirea de hai ca e aglomerat nu ma prinde.

 

Partea buna e ca va continua campania. Atunci sa vedem oamenii ca isi cumpara bilete si ca le bifeaza, ca nu mai rup scaunele in autobuze, ca nu mai picteaza pe ele, ca se poate.

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 thoughts on “3.000 de autobuze RATB, 8.000 de amezni

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: