home to blog 229 la ora pe autostrada, un nou record

229 la ora pe autostrada, un nou record

Politistii au mai facut un record si se lauda cu asta in fata televiziunilor. Au prins o gagica cu audi TT mergand cu 229 kilometri la ora pe A2.

 

Sa le zic ca am prins si 235 la ora si ca la un moment dat undeva la 190 la ora se pierde semnalul pe mobil?

Eu nu stiu daca va dati seama, dar atat tipa aia care cica are 20 de ani cat si toti prietenii ei se vor lauda cu asta. Adica tu poti sa zici ca masina ta prinde, dar daca nu ai si o inregistrare oficiala, atunci n-are de ce si cum.

Pana una alta e bine ca de la 220 la ora trebuie sa incetinesti la 90 la ora, ca asa depasesc baietii, dar despre asta vom vorbi separat.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

17 thoughts on “229 la ora pe autostrada, un nou record

  1. Lasă, că e nevoie de donatori de organe în ţara asta. Deşi problema este că la viteza aia e greu de spus că mai rămâne ceva din tine în caz de accident… 🙂

  2. De ce dracului nu se impune si la noi anularea permisului de conducere? Sau o fi cumva reglementat si nu se aplica, tot ce e posibil. Dati-o dracului de treaba deja aia e viteza de sinucigas, 220 km/h in Romania… S-a gandit o secunda ca iti iese un cal in fata, un caine sau o groapa? Nah, prostia e incurabila. Are Bamveu, trebă sa mearga repede ca rateaza domşoara Bambuu.

    Daca as fi fost eu Politistul, direct, pe loc fara sa ma mai gandesc, permisul anulat. Sa depasesti cu 100 Km/h limita de viteza, deja.. Adica na, depasesti cu 10-20 hai 30km/h (Se subintelege ca pe autostrada doar cu 90-100 in localitate), dar cu 100 km/h peste limita admisa deja…

    Si sa va spun sincer? Putin imi pasa mie de viata ei de panarama amarata, dar imi e de mine si de altii nevinovati, ca te trezesti cu vaca in tine si poate ai ghinionul Doamne Fereste sa nu te mai trezesti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.