home to blog 229 la ora pe autostrada, un nou record

229 la ora pe autostrada, un nou record

Politistii au mai facut un record si se lauda cu asta in fata televiziunilor. Au prins o gagica cu audi TT mergand cu 229 kilometri la ora pe A2.

 

Sa le zic ca am prins si 235 la ora si ca la un moment dat undeva la 190 la ora se pierde semnalul pe mobil?

Eu nu stiu daca va dati seama, dar atat tipa aia care cica are 20 de ani cat si toti prietenii ei se vor lauda cu asta. Adica tu poti sa zici ca masina ta prinde, dar daca nu ai si o inregistrare oficiala, atunci n-are de ce si cum.

Pana una alta e bine ca de la 220 la ora trebuie sa incetinesti la 90 la ora, ca asa depasesc baietii, dar despre asta vom vorbi separat.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

17 thoughts on “229 la ora pe autostrada, un nou record

  1. Eu sunt de parere ca, daca vrei viteza, de duci dracu pe un circuit si iti futi masina acolo de nu mai stie de ea. In plus, acolo te pui doar pe tine in pericol…mama dracului…

  2. Si pe principiul “am cu ce ma lauda”, ce ai incercat tu sa faci cu “stirea” asta? Dupa ce dai cu mucii in fasole laudandu-te ca ai depasit cu mult viteza retelei mobile, apoi incerci sa arati cu degetul pe pustoaica de 20 de ani care va face in fata prietenilor ce ai facut tu initial pe blog: sa se laude… Acum, raspunde tu, cine pe cine (se) minte?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: