home to blog 200 de oameni la Flashmob Constanta

200 de oameni la Flashmob Constanta

Recunosc nu ma asteptam. 200 de oameni? Si sa iasa asa cum trebuia?

Buuun, bravo …

Facem ceva de genul asta in Bucuresti?  Parca free hugs-ul e cam rasuflat 🙂

9 thoughts on “200 de oameni la Flashmob Constanta

 1. s-au facut in fata tvr, cu vreo 20 de oameni care au facut joc de glezne, cu buzele lipite cu scotch. i-au dat la stiri, mai demult. mesajul era ca tvr face jocurile puterii si este cenzurata. si a mai fost unul in piata revolutiei, legat de monumentul ala kitsch pe care l-au facut acolo. dar nu mai stiu in ce a constat. si am facut si noi unu’ in fata protv-ului cand am depus flori si lumanari in semn de protest fata de stirile de la ora 17 si au venit fix 20 de persoane. adica am fost la fel de numerosi ca si jandarmii veniti sa ne supravegheze:)

 2. @SlimR – eu m-am ocupat de organizarea Flash Mob-ului din Constanta. Ideea Flash Mob-ului este sa nu faci nimic ilegal si nu am facut.
  Imi pare rau ca am facut ceva greseli mari si a venit multa presa si copii tembeli.
  Probleme au fost. Managerul mall`ului nu a lasat presa sa intre si i-a pus pe cei de la paza sa nu ne lase sa filmam…eram 200…au inceput sa filmeze si ei 🙂
  Chestia nasoala e ca a mai ramas un grup dupa si au intrat prin toaleta si a facut urat pe acolo.

  Urmatorul va fi planuit in secret, vor fi numai oameni care stiu ce inseamna un Flash Mob si va fi mult mai surprinzator.

  1. Salut, doresc sa organizez un eveniment in care sa existe si un moment de flashmob si vreau sa stiu ce implica, de ce este nevoie etc. Eventual poti lua legatura cu mine pe adresa de mail eduard.cristea@mercury360.ro. Astept cu interes raspunsul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.