home to blog 20 de minute

20 de minute

Atat ma mai tine UPS-ul de la piticu.ro. Asta dupa ce pe serverul vechi ma tinea doar maxim 5 minute. Deci e un lucru bun, iar daca mai zic ca UPS-ul are vreo 5 ani de zile … e si mai frumos.

N-am nici o problema cu electrica si cu penele de curent. E consum mare, e de inteles, e cald afara se incinge transformatorul … si se opreste cand ti-e lumea mai draga, la 12 noaptea sau la 9 dimineata lunea.

Dar … cum pana mea din 2000 sa nu se faca nimic cu el si in orice zi din vara sau din iarna sa se intrerupa curentul?

Cea mai tare intamplare s-a petrecut prin 2003 cand tot pica curentul intr-o sambata toamna. Si am sunat la electrica, au venit sa imi zica ca n-au ce sa ii faca, bate vantul si ciorile care stau pe fire se misca in bataia vantului si sar firele din legaturile lor. (WTF?!)

Totusi … acum suntem in 2007, e vorba de centrul unui oras european, ca asa vrea ala sa se laude, e o strada cu discoteci, baruri, hoteluri, sedii de firme, servere si asa mai departe, ma gandesc … mai trebuie sa treaca 2 ani sau cat pana sa isi rezolve electrica problemele?

3 thoughts on “20 de minute

  1. 2 ani… 20 de ani… Mi-aduc aminte comentariul tipului ăla de la Electrica pus la tine pe blog.

    Tipul care îndrăznea să zică ceva gen “reţeaua e dimensionată pentru rezidenţial [n.n. comunist, cu televizor 2 ore pe zi] şi acum toate firmele astea o supraîncarcă”, în loc să se gândească deb-idioţii să REDIMENSIONEZE reţeaua în zonele problemă.

  2. da` mai tii minte acu vreo 2 ani cand te-ai mutat tu in bucureti si nu mai mergea netul la magic ? cand am incercat eu cu paga si cu pluto sa o facem ? si am urcat pe maxim si erau firele topite ??? alea vremuri ……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.