home to blog 20 de lei hosting la Hostway

20 de lei hosting la Hostway

Hostway da azi prin kuponiada 12 luni de hosting cu 20 de lei. Asta in loc de 213 lei.

De banii astia ofera Pachetul de hosting All Inclusive Basic, spatiu pe disk limitat la capacitatea diskului, trafic nelimitat, mail nelimitat, domenii nelimitate. Sunt si conditii, adica e oferta, dar un utilizator nu poate comanda decat maxim 4 vouchere, insa doar doua pot fi folosite in nume propriu, pe celelalte le face cadou. Activarea voucherelor se poate face pana la 1 august 2011.

Pentru ca ati putea zice ca e ridicol de ieftin si ca nu sustine si ca n-ar face fata si ca s-ar cumpara mult prea multe si ca s-ar aglomera hostway, va zic ca nu. Am fost la ei, am vazut cum au, ce fac, unde stra trilulilu si de ce, am fost multumit si ii recomand tehnic ca cea mai buna solutie de hosting. Daca aveti intrebari specifice, altele decat cele publicate de hostway pe siteul lor sau inside-uri, as fi bucuros sa ii laud 🙂

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “20 de lei hosting la Hostway

 1. Dar ce facem cu serviciile lor. De cand au renuntat la axigen, “serviciul de mailuri” este o mizerie, filtrele antispam zici ca nici nu functioneaza iar la callcenter iti raspund dupa 20 de minute de hold. Imi este dor de serviciile lor de acum 2 luni sau 2 ani

  1. @Marielle

   Salut,

   Am renuntat la Axigen din cauza unor probleme serioase pe care am preferat sa nu le facem publice pentru ca nu este scopul nostru sa facem rau cuiva. Intre timp folosim un serviciu care are, intr-adevar, mai putine functionalitati, dar cautam o solutie pentru a readuce inapoi toate beneficiile Axigen, fara hibele asociate.
   In ceea ce priveste timpul de asteptare, media pe client, de la inceputul anului pana acum este de sub 2 minute.
   Imi pare rau ca ai avut o experienta neplacuta, dar este o exceptie, nu regula.
   Sper sa avem ocazia sa compensam pentru ea.

   Multumesc pentru comentariu!

 2. Foarte avantajos. Aceasta este prima mea comanda pe internet in urma unei anunt publictar pe un blog.
  Eu am hosting de care sunt multumit, dar imi expira in 3 luni ceea ce este perfect.
  Dupa 1 an la Hostway astept sa vad daca nu face altcineva o oferta la fel de avantajoasa incat sa ma mut la ei. Asta ar insemna 20 de lei pe an:)
  Totusi cele 10.000 de afisari (nu unici) pe luna se consuma foarte rapid chiar si pentru un blog nou.

  1. @Roxandrei
   Well, este foarte incurajator faptul ca vrei sa te muti odata cu urmatoarea promotie 🙂
   E motivul pentru care nu se vor repeta foarte des promotiile de tipul asta, cel putin din partea noastra.

   Ele trebuie sa fie ceva exceptional pentru ca valoarea adevarata a serviciului e cea comunicata de pretul standard, nu de pretul promotiei.

   Multumesc de feedback, o sa il luam in considerare cand vrem sa mai facem vreo reducere. E clar ca nu e o idee foarte buna din unele puncte de vedere 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.