home to blog 2 beri

2 beri

am baut anul asta. Nimic mai mult. Nu simt nevoia, nu vreau sa beau, nu ma atrage ideea. Drept urmare nu o sa pot sa tin traditia de ziua barbatului de azi, aia cu 40 de pahare de vin.

Dar trebuie notata o chestie. Anul trecut au fost promovate tot soiul de evenimente specifice barbatului, concursuri cu bere, concursuri cu vin si asa mai departe. In schimb anul asta nimic, n-am vazut vreun parc sa aibe concerte, n-am vazut vreo mare intalnire sau ceva de genul asta.

Pana una alta … happy mucenici voua, celor ce nu aveti responsabilitati:)

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “2 beri

  1. Da, si eu ma mir ca nu sunt concerte si ceva de genul asta, dar sa vezi ce o sa se inmulteasca concertele cand intram in campanie electorala. Asa ca pastreaza-te pana atunci ca sa poti goli sticlele.

  2. si cu fumatu stai bine? ia scrie un post despre cum ai reusit sa bei doar doo beri anu’ asta… e prea interesant… mi s-a parut mai usor sa renunt la tigari decat la bere. Sau are si masina vreo legatura?(eu am zis c-o las balta cu berea cand am luat carnetul da’ nu mere… )

  3. cu berea / alcoolul a fost usor … am masina nu conduc beat (am mai facut prostia sa conduc dupa o lada de bere – nu se face asa ceva), drept urmare cum nu am luat masina sa stau cu ea in parcare nici nu mai beau.

    nici noaptea, e clauza contractuala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.