home to blog 19 grade, soare si frumos

19 grade, soare si frumos

Sunt 19 grade afara, e cald si copacii sunt plini de flori.

Ce-i drept sunt 19 grade, dar cu minus, este soare pentru ca este senin, iar copacii sunt plini de flori, dar florile sunt de gheata. Articolul asta a fost pentru toti care si-au pozat masinile la -20 de grade, nah … am incercat si eu, mai frig de atat nu s-a facut in Bucuresti, voi v-ati dus la Cuca Macaii sa prindeti temperatura asta, eu am asteptat-o aici.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “19 grade, soare si frumos

 1. da, dar n`ai fost singurul … :))

  a mai fost si baiatul de la radioul de mai sus care a pozat la -20 la munte la bran, nah ca am dat si eu aici 🙂

 2. vecineeeeeeeee

  1. nu era cuca macaii era doar intre poiana si rasnov
  2. chiar : cate garde or fi acum la cuca macaii ? :))
  3. daca nu’mi murea telefonul din cauza frigului iti bagam una cu -29 de toata frumusetea ( erau -20 la ora 12 am si – 29 la 4 am )
  4. sa ti iei un ciocanel sau o foarfeca cu tine in caz ca mergi la wc
  5. vezi ca joi la moscova senzatia termica o sa fie de -24 si – 27 :))))))))))
  si nu in ultimul rand
  6. e iarna fratica iar … iarna nu’i ca vara

  vodka vodka vodka vodka vodka vodka vodka !!!!!!

 3. fratioare merci de intentie dar mi e teama ca moscova nu este chiar cel mai potrivit loc de facut cumparaturi … este al dracului de scump … sa te intorci dezghetat … ai putea totusi sa faci un efort sa mi iei un magnet de frigider … nu prea mai am unde sa l pun dar pentru ca este de la tine ii voi gasi un loc special ….

 4. Eeee, nu stiam ca ai kia cee’d…

  Eu n-am stat sa pozez termometrul electronic de pe bord… dar sper sa nu mai am ocazia sa fac astfel de poze… cel putin, nu anul asta !

 5. bai da` ce super masina ai piticule. pe langa faptul ca tu ascultai radio mai aveai si cd si usb conectate, ai mai prins si -19 si unde mai pui ca tu cand mergi nu consimi nimic :))) mai ramane sa`i conectezi si un satelit si aia e. piticmobilul. :>
  super masina.

 6. 1. E placuta “jongleria” asta cu cuvintele, “slalomul” printre diferitele acceptiuni.
  2. Da, cateva zile consecutive de ger – indiferent cat de neplacute le simtim – mai au SI darul de a mai purifica si dezinfecta atmosfera, prin inghetare se mai “ascunde” din praf si mai mor (sau macar mai trec in stare inactiva) din germenii patogeni (virusi, microbi, bacterii).
  3. Asa-i, “iarna nu-i ca vara” – si nici n-ar trebui sa fie – si e mai placut inghetul (chiar daca nu neaparat la asemenea nivel de temperatura) decat noroiul rece, da’ io parca-mi amintesc de-o vorba populara care zice despre “gerul Bobotezei”, or atunci parca NU ASA era (cel putin la Timisoara – nu).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.