home to blog 13 zile

13 zile

Mai sunt 13 zile, pana la 1 Ianuarie. Mai sunt doar 13 zile pana cand Romania va face parte din Uniunea Europeeana. O chestie pe care la inceputul anilor 90 … o auzeam ca o piata de liber schimb creeata de catre forte obscure si mafiote, impotriva statului roman si a statelor socialiste. Asta a fost impresia ce am cunoscut-o, fata de UE. Ce este UE? Cu ce se mananca? Ce gasim acolo bun, sau nebun … pai mai sunt vreo 13 zile sa aflam, sau restul de dupa. Dar, atunci o sa o primim direct, si o sa o inghitim sec.

Acceptam noi Europa, sau ea ne accepta pe noi? Incerc in astea 13 zile care au ramas, un mic buletin de analiza a Europei. Doar din punctul meu de vedere initial, bineinteles, orice pareri sunt binevenite.

4 thoughts on “13 zile

  1. si chiar daca nu am accepta-o noi deja e totul facut….da oricum cert e ca toata lumea se sperie de uniune foarte rau dar totusi fratzilor….nu ne mananca nimeni….dupa parerea mea este un pas foarte mare inainte pt noi toti….ar trebui sa se gandeasca toti k avem mai multe sanse de avansare spre o lume mai buna….. sau cel putin asa vad eu uniunea europeana….

  2. distractia ca distractei, dupa ea sa vedem ce va fi :p … cristi europa ne accepta pe noi, intram si noi in europa mai mult din cauza sprijinului din partea unor tari din uniune si al sua … ei au nevoie de noi nu noi de ei :p

  3. ne accepta sau nu, acceptam noi sau nu…cert e ca suntem parte din europa, asha cum suntem noi.
    shi perimte`mi sa citez =))
    “Dar, atunci o sa o primim *din`rect*, si o sa o inghitim sec.”
    hai ma scuzi 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: