home to blog 12.000 de oameni la Linkin Park

12.000 de oameni la Linkin Park

Organizatorii se asteapta la 12.000 de oameni la Linkin Park la Romexpo, in spatele turnurilor, in aceasta seara. Pentru cei care n-au fost la Guns’ anul trecut sunt cateva aspecte care tin de organizarea concertelor pe care de obicei le ignoram, dar avem sanse ca mai ales azi sa nu le bagam in seama.

 

Pe scurt, nu poti veni la concert cu orice fel de camera foto si cu umbrele. Daca te lasa sa intri cu sapuniere, norocul tau, dar in principiu n-ar trebui sa te lase. Oricum vom avea o padure de smartphone-uri care vor filma si fotografia concertul. Oricum reteaua de telefonie ma astept sa pice imediat ce va incepe concertul.

 

Si acum aspectele logistice. Cu cine ma mai vad in gazonul A?

 

Bonus, cica nu se fumeaza, in aer liber, la Romexpo in parcare, pe beton 🙂

9 thoughts on “12.000 de oameni la Linkin Park

  1. ai uitat sa adaugi ceva: pe bilete scrie ca NU SE FUMEAZA ! ar fi o premiera in romania, avand in vedere ca e concert in are liber

  2. dar cum de in strainatate iti este permis accesul cu umbrele si cu aparate foto fara obiective prea mari? Numai la noi e disperarea asta. Pana la urma, daca dau o gramada de bani, vreau sa am si o amintire, ca nu pot scoate bani dintr-o filmare cu un aparat de cativa megapixeli!

  3. colegii tai s-au interesat de preturile biletelor inainte sa faca reportajul? :))
    despre fumat la concert nu comentez, dar legat de filmat, nu mai bine te duci la un concert ca sa fii prezent la concert? ca filmari cu aia care canta gasesti cu sutele pe net. si sunt si hd…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: