home to blog 1.000 de lei

1.000 de lei

De 1.000 de lei nu faci mare lucru, abia iti iei un telefon care sa tina un pic. Eventual un telefon mobil la second hand. Restul sunt undeva la 3.000 de lei. Dar, la 3.000 de lei sunt deja laptopuri. Ca sa nu zic ca preturile laptopurilor noi incep de la 1.800 de lei.

Telefon sau laptop?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

20 thoughts on “1.000 de lei

 1. Piticule, ma dezamagesti! Ce naiba ti-ar trebui tie telefon de 1000 de lei? Te metamorfozezi in animal de mall sau ce? Baietii cu 5110-le cam au dreptate (in cazul meu e un ericsson T68 tot busit si spart da la care am 3 linii semnal si in beci).

  Deci intre telefon si laptop iti sugerez un laptop (si nu cred ca e necesar sa iti spun ca decat un de-ala cu 1800 lei – care mai au un pic si is ca alea cu manivela – mai bine mai stai si iei unu de cel putin 3000. de lei.)

 2. nu, nu stiu preturi la telefoane si nici de unde sa cumpar, respectiv am dat cu intrebarea ca sa vad ce se poate gasi si care e impresia.

 3. Anuka, poate proştii tăi îţi cumpără telefon, însă la mine nu se aplică acceaşi idee. Aşă că păstreză-ţi ideile pentru tine, e mai constructiv!

 4. Iti cumperi un telefon cu PDA, gen Eten X500 Glofish.
  Merge sincronizat cu lapopul pe USB sau bluetooth.

  C-anuka-n perete… comenteaza si tu ceva util…

 5. Doreste cineva sa cumpere un Sony Ericsson W800i + 512 MB. pret negociabil si schimb. pret 560 ron.
  contact me

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: