home to blog 1000 USD pentru un logo mai bun pentru Romania

1000 USD pentru un logo mai bun pentru Romania

Toate agentiile de creatie au considerat acest logo pentru Romania unul defectuos si nepotrivit. Asa incat a aparut un concurs care da 1000 USD pentru o creatie mai buna.

Pana acum sunt ceva inscrieri si ceva desene. Alegeti, votati si inscrieti-va aici cu orice desen credeti voi ca exemplifica Romania mai bine si ca ar fi trebuit sa fie folosit ca logo turistic al tarii.

Update:

M-am uitat peste poze si cu tristete spun ca nu-mi place nici un logo. Nu inspira nici un logo bucurie, joy, need to travel,  ceva-ul acela care spune: look, there’s fun, let’s go there. Toate sunt fade si triste de parca ar fi logo-uri de atarnat pe o cladire inalta care sa reziste in fata intemperiilor.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

28 thoughts on “1000 USD pentru un logo mai bun pentru Romania

  1. ce infectii de logo-uri au putut sa bage… cred ca sunt facute in Paint.. mai mult de 3 nu cred ca sunt clean.. si profi..

  2. mai uitati-va o data, s-au ales primele 10 si sunt mult mai tari ca ce au facut cei de la THR, nu mai comentati aiurea 😐

  3. ar trebui sa se mediatizeze si sa se trimita la usa doamnei Udrea primele 10, logo-ul ala al ei nu o sa fie niciodata justificat; pentru ce e pe palkoo.com ar trebui platite 10 000 000 $ daca ala cu frunza aia idioata era 900 000 $. Apropo, domnul George are o problema de perceptie daca nu a auzit pe nimeni sa se planga de logotip :|, damn a fost cumparat de pe un site de stock, ce vrei mai mult ? 900 0000 pentru ce ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.