home news 100 de milioane

100 de milioane

Avem 100 de milioane de oameni care nu vor sa comunice, care nu vor sa interactioneze si care stau toata ziua cu castile in urechi … se destind ei … asculta muzica … asa cred ca socializeaza.

Ei au cumparat Apple Ipod. Si … sunt tot singuri. Si mai tristi.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “100 de milioane

 1. Si totusi de ce zici ca nu vor sa comunice? Nimeni nu vrea sa comunice tot timpul, nu? Si asa se pot “inchide” pentru anumite momente, dar nu tot timpul. De ex. de ce nu ai vrea sa ai casti in urechi in metrou? Sau la serviciu cand vrei sa lucrezi si zgomotul/colegii te intrerup?
  So, am Ipod de 2 ani. Dar nu sunt nici singur si nici mai trist… 🙂

 2. Şi totuşi, mai sunt unii care folosesc ipodul ca mijloc de protecţie – mă refer la călătoriile cu mijloacele de transport în comun, unde se găsesc câţiva binevoitori care mă obligă să ascult muzică mai puţin agreabilă, de pe telefonul lor mobil.
  … apropo, n-am ipod că nu am avut bani să îmi cumpăr, dar tot cu căştile în urechi sunt :).

 3. Sunt de acord cu tine că sunt mulţi zombie cu căştile în urechi, dar la fel de adevărat e că un procent semnificativ de oameni folosesc iPod-ul ca mp3 player în momentele în care efectiv nu ai ce să comunici. Cum zicea şi Ionuţ sau Filip, în metrou sau în autobuz.

  Ascult muzică la iPod când ies cu câinele în parc, folosesc iPod-ul ca sursă externă pentru casetofonul din maşină şi ţin date pe el ca să le dau prietenilor când merg pe la ei.

  Lipsă de comunicare şi singurătate? I think not!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.