home news 1 mai muncitoresc

1 mai muncitoresc

Salutam cu putere oamenii care muncesc in aceasta insorita zi. Pe cei care lucreaza ca activisti in marile marsuri socialiste. Pe cei care pun umarul la ridicarea tarii pe cele mai inalte culmi ale capitalismului socialist.

Si cele de mai sus nu`s aberatii. Deschide la stiri sa te convingi 😉

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “1 mai muncitoresc

  1. 1 Mai este sarbatoarea muncii? Pai si de ce se distreaza toti astazi? sunt aceeasi romani care maine vor fi din nou nemultumiti ca au salarii mici, sau vor fi nemultumiti ca nu au fost platiti dublu de 1 mai, zi in care ei nu au lucrat, si pentru care sunt platiti normal(la fel si de 30 aprilie)?
    Ar trebui cumva sa sarbatorim aceasta zi muncind cu daruire, facand macar o zi o treaba din pasiune, cu placere, in cazul in care multi nu sunt multumiti de joburile pe care le au. Ar trebui sa dam un exemplu in aceasta zi de munca eficienta, relatii sociale curate si corecte cu colegii de munca? Eu cred ca ar trebui sa facem macar ata, daca nu mai mult!
    Si totusi romanul cum i s-a ivit ocazia sa stea degeaba a profitat de ea, pentru ca asa e romanul. Si ieri a stat degeaba, si maine va sta degeaba sau va veni obosit la serviciu si nu va munci nici un sfert din cat ar trebui sa munceasca pentru banii pe care si-i castiga, pentru ca s-a distrat ieri.
    Mentalitate extraordinara domnilor: munca de slaba calitate, telenovele, talkshow-uri, masini frantuzesti, basescu si parlamentarii, mizerie, si inca… Sa traiti in continuare asa in Romania, si sa va plangeti cum puteti, sa intrati tot timpul pe usa din dos, si sa ocoliti greutatile ca se rezolva de la sine cumva si viata merge inainte……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.