ZA Office 2010

Cum va spunea si Tomas in interviul pentru piticu.ro, Office 2010 care se lanseaza acum  aduce in fata voastra o groaza de functionalitati noi, de la modificarea simultana a documentului din partea mai multor persoane, pana la clipuri video incorporate in powerpoint 2010. Odata cu office 2010 se lanseaza si office web apps, despre care ati aflat din videoul asta. La o prima vedere, office 2010 ar trebui sa multumeasca pana si cele mai exigente gusturi in folosirea calculatorului la birou, oferindu-le exact ce se chinuie acum sa faca prin diverse alte tool-uri. Cat despre stabilitate si resurse ocupate si aici exceleaza. Mai mult au colorat putin meniul, facandu-l din punctul meu de vedere si mai usor de folosit. Acum eu fiind deja obisnuit cu butoanele din 2007, le pastreaza in aceleasi pozitii.

Mie personal imi place optiunea de delay a mailului din outlook, pentru ca eu obisnuiesc sa trimit un mail, dupa care sa mai trimit inca 3 -4 mailuri in care fac adaugiri, modificari si alte pareri.

za manifest2

Bonus:

Piticu.ro da o licenta office 2010 pentru cel mai #ZA comentariu, in care imi spuneti in care #ZA situatie office v-a ajutat sa faceti un #ZA lucru. Raspundeti in comentarii pana pe 15 septembrie. O licenta nou nouta de Office 2010 va asteapta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply