Youtube vine in 2010

Pentru ca suntem inca in primul sfert al anului, Youtube a venit cu niste schimbari de bun simt, schimbari trebuincioase pentru un site de asemenea calibru. Au imbunatatit layout-ul, au adus most rated sau most viewed in rezultatele cautarii, dar au facut si cautarea sa functioneze atunci cand te uiti la un video, fara sa fie nevoie sa ti se inchida pagina.

chillout music

Iar daca nu iti place cautarea pe care ai efectuat-o si vrei sa revii la ce urmareai inainte, iarasi asta se face fara sa opresti materialul video.

Faptul ca playerul video e lasat singur sunt convins ca va atrage mai multa atentie pentru materialul video, fara sa iti fuga ochii in dreapta sau stanga sau fara sa dai click prin alte parti, iar asta va imbunatati statisticile ce sunt oferite utilizatorilor. Comentariile nu mai ocupa atat de mult spatiu si au pozitionat foarte bine codul de embed (parca s-au luat dupa trilulilu).
Din punctul meu de vedere ar trebui sa mai lucreze la optimizarea pentru firefox si internet explorer, in concordanta cu flash playerul.

Sunt curios acum ce alte siteuri se vor mai alinia trendului impus de youtube 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply