Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cand sunt acasa, eu nu incui usa de la intrare. N-are sens. Adica doar sunt acasa, ce se poate intampla? 🙂
Mi s-a intamplat sa o las descuiata si cat m-am dus pana la magazin.
Mai incui usa noaptea, asta ca nu cumva sa stau sa caut cheile disperat prin casa si sa nu le gasesc a doua zi.

In seara asta n-am incuiat-o cand am venit acasa. Am dormit, m-am trezit, mi-am pus castile in urechi (ca sa nu deranjez babele lipsite de amor barbatesc) si tzaca paca pe net. La un moment dat am auzit ceva … dar cum eram cu castile in urechi nu am acordat importanta. Am zis ca e frigiderul. Totusi zgomotul se repeta. Cum stateam cu spatele pe perete, sub geam, langa calorifer, unde e locul meu … am zis … da … se aude de afara. O tzacani cineva ceva la ora asta, ca deh … nu m-ar mira.

In schimb m-am ridicat adineauri sa ma mai plimb prin casa, poate gasesc ceva nou. Nimic nou, toate la fel, in aceasi dezordine consacrata. Insa … usa de la intrare era deschisa. Nu deschisa, cat sa fie inchisa insa … sa nu se miste deloc.

WTF?

Usa tzacanea.

Ma gandesc acuma, a vrut cineva sa imi faca vreo vizita? S-a speriat de dezordine si a fugit? O fi batut la usa si eu dormeam? S-au sesizat vecinele ca e galagie la mine atat timp cat eu dorm?
Si da … in seara asta am sforait, ca am dormit stramb.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 Responses

 1. moniK

  ce inseamna, de fapt, ca usa tacanea??
  freaky…eu pun si lantul, bine, sunt bata, dar de cand o prietena care locuieste la 1 a fost jefuita cu ea dormind bustean de un cineva care a intrat pe geamul lasat deschis ca era vara si fara gratii ca femeia abia se mutase acolo, ma gandesc inclusiv la ce e de facut daca ma vad cu intruderul in casa…cum sa dau telefon la 112 de sub plapuma, de ex:) prea multe filme politiste?

  Reply
 2. andrei

  cine vrea sa te fure nu se uita din cei facut usa de la intrare sau ca ai jdemi de grati la geam.
  can i sa pus pata pe apartamentul tau e bine sa nu fi acasa ca poate se lasa si cu o cafteala.

  Reply
 3. piticu

  LOL

  era crapata si se lovea … nu am geam deschis deci nu era curent … si nu cred ca de la curent … de aia am zis WTF ?!

  Reply
 4. flu

  Si eu fac la fel. De doua ori m-am trezit cu doua tanti nebune (diferite). Una vroia tigari. Cealalta s-o duc la spital. Hoti nu. Inca.

  Reply
 5. Alexandru Savu

  Dude, stai cu uşa deschisă ?
  Îţi plac jocurile extreme să înţeleg.
  Eu închid doar o dată uşa dar tot o închid.

  PS: zi-mi şi mie adresa ta(sector, bloc alea alea).
  Vreau să-ţi fac o vizită :))

  Reply
 6. nea gogu

  Eu stiu raspunsul corect. Era un mare sponsor, voia sa ii faca o oferta mai mult decat generoasa Piticului, era vorba de un contract de aproape juma’ de milion de euro, dar cand a gasit usa descuiata a interpretat asta drept un semn al lipsei de prevedere, care nu e un semn bun pentru afaceri, si cand l-a vazut si cu castile pe urechi si-a zis ca omul risca prea mult si a renuntat la ideea de a-l sponsoriza si a facut cale-ntoarsa.

  🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.