Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Una din cele mai bune solutii sa faci un ban frumos … e sa participi la operatiunea de vot. Afiliat sau nu unui partid politic. Important e ca de acolo ies bani, iti faci de lucru o zi intreaga, daca ai noroc te dai si la televizor, mai ales … e loc si de un ciubuc.

Am intalnit azi doua persoane care erau imputernicite de UDMR sa participe intr-o comisie de votare. Pe langa toata tetavura si alergatura dupa stampile si alte hartii organizatorice, povesteau cum ca au primit doua foi de la PSD pe care sa fie trecute persoanele ce au votat DA. Si nu oricum, ci cu nume, prenume, adresa si serie de buletin si semnatura.

Acuma din moment ce votul e secret, de ce un om din comisia electorala, respectiv nu un observator din partea partidului sau a oricarei organizatii va intervieva persoanele. De ce daca votul e secret trebuie sa dai cu subsemnatul ca ai votat DA?!

Si daca pui stampila pe NU, iar apoi semnezi ca ai votat pe DA (pentru ca nu stii ce semnezi – logic) … asta inseamna ca undeva alegerile au fost fraudate nu?

Draga PSD, chestia asta mi se pare pur si simplu patetica.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

19 Responses

 1. Z

  Hai să nu exagerăm cu tehnologia. Foloseşte ceva simplu. Metoda mea e:
  Mobilul prins de gât cu camera pornită pe record.
  Un card de 1 GB înfipt în el.
  Lăsat pe unghiul cel mai lat.

  Reply
 2. Alex

  eu o sa merg sa votez maine dimineata…daca vreun reprezentant UDMR (sau de la oricare alt partid) ma va intreba la iesirea din cabina cu cine am votat, o sa sun la politie sa il reclam…sper sa faca si restul lumii la fel

  Reply
 3. Z

  @Alex: Eu voi filma toată acţiunea mea de votare. Dacă mă întreabă careva ceva… îl voi atenţiona că este ilegal să mă întrebe, voi pleca, voi pune clipul pe youtube, apoi pe blog şi după ce dau şi câteva mailuri la oameni de blog, voi da telefon la poliţie.

  Reply
 4. Romani destepti » piticu.ro

  […] la iesirea din cabina, sau in cabina, sau inainte de a intra in cabina. Exista posibilitatea, si eu am scris asta, ca sa fiti intrebati de catre comisia de votare, cum veti vota/ ati votat.  Ramane de vazut […]

  Reply
 5. Alex

  Z: nu stiu daca e chiar legal sa filmezi chiar si in cabina de votare, deci ti-as sugera ori cu o camera ascunsa, daca tii neaparat, ori sa incepi sa filmezi daca careva se apuca sa te intrebe de sanatate si de vot

  Reply
 6. Sondajele la vot » piticu.ro

  […] Sondajele la vot constau in faptul ca la iesirea de la sectia de votare veti putea fii intrebati de catre operatori de sondaj intrebari de genul, cu cine ati votat, ce varsta aveti, ce studii aveti. Operatorii de sondaj sunt obligati sa NU va ceara datele personale. Deci nu trebuie sa declarati niciunei persoane numele sau adresa, pentru un eventual sondaj. Mai ales listelor vreunui partid, cum spusesem eu mai devreme. […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.