Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Azi … oratorul lui Mircea Geoana … la Valcea, o zona deosebit de industrializata si dezvoltata a tarii.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 Responses

 1. Florin

  “…pentru bunastarea tovarasilor din Republica Socialista Romania, votati-ne la alegerile Marii Adunari Nationale..”

  Reply
 2. Solitarul

  Pentru ca eu am trait in comunism, sunt obisnuit cu aceste “elogii” aduse sefilor.
  Cand se mergea la “munci patriotice cu steagul inainte”, tovarasii iti tineau cuvantari cum sa facem, cum sa dregem ca “intreprinderea” unde erau ei sefi sa iasa in frunte in intrecerea socialista.
  Asa ca… trebuie sa va obisnuiti si voi cu acesti comunisti.

  Reply
 3. fredy lorentz

  nici nu stiu de care sa imi fie mai mila….de prostia in rosu afisata in video-ul de mai sus, sau de valuieni, o masa de oameni, manipulata de cei de mai sus…..

  (sau statistic de intreaga moldova….)

  Solitarul: si eu am trait in comunism; cel putin asa consider din moment ce in 2004 (eram in clasa a XII-a la liceu) invatam la scoala ca bombonel nea construit sala de sport pentru ca directorul scolii a vorbit cu cel de mai colegul lui de Facultate (Mircea Geoana) sa ne faca si noua sala…. ca deh…urmau alegerile 😛

  Robintel: de acord, dar astia sa moara dracului o data mai repede, ca neam cam saturat de ei!

  Reply
 4. Robintel

  @fredy lorentz

  Io în fiecare seară mă rog cu ardoare să-i lovească beteşugul, să li se umfle limba în gât şi să crape, fi-le-ar betonu’ greu. Dar nu ştiu, cred că greşesc eu undeva, că nu prea îmi iese. Iorgovan s-a tratat. Dar Ilici, Bombonel şi Tălâmbul văd că nu. Eu mai insist, totuşi. Am şi o scrisore deschisă pentru domnul Iliescu, dar nu pot să pun link fără acceptul lui “tovarăşul” Piticu. :)):)):))

  [Şerifule, sper să nu te supere apelativul. Jur că nu vreau ban la tine pe blog.]

  Reply
 5. 18 centimetri

  fredy lorentz:

  nu te mai grozavi. daca in 2004 erai intr-a 12 inseamna ca la revolutie abia mergeai in picioare si te jucai cu cacuta/

  Daca astazi ar fi comunism (de genul celui chinez, caci altfel nu-mi pot inchipui) am avea discursuri de genul:

  ROBLOGFEST – intrecerea oamenilor muncii din industria bloggingului

  Tavarasul Piticu s-a distins, alaturi de tovarasul Zoso si Subiectiv, prin interesul si efortul neprecupetit de a educa masele largi ale tinerilor. Este o adevarata pavaza impotriva patrunderii putreziciunii capitaliste in frumoasa noastra patrie. Strans uniti in unitate de monolit in jurul partidului felicitam pe tovarasii bloggeri pentru succesele in munca si acordam titlul de Fruntas pe Ramura tovarasului Piticu, plus suma de 200 lei si o excursie la Herculane.
  URAAAAA!

  :))

  Reply
 6. Cornel Pieptea

  Filmuletul asta mi-a adus foarte multe amintiri. Parca l-as fi ascultat pe Raposatu’…Pacat, foarte pacat…Astia sunt cei care vor puterea!

  Reply
 7. BABILONUL IMOBILIAR

  Cand ai scoala “de Primaverii”, precum Geoana (ca multi tovarasi din conducerea “de partid si de stat”, vezi si Olteanu, nepot de tortionara comunista si locatar “antic” de vila Primaverii sau fiu de securist notoriu Oprescu, primar general), cand ai fost lansat “smechereste” (cu ideologie comunista, dar folosind vremea si…vremurile, ca membru PNTcd numit la un consulat al Romaniei in America) intr-ale politicii, apoi perdant la Primaria Capitalei defiland cu cascheta pe cap in poze hidoase…si…, finalmente, desi “prostanac”, ajungi rasul politicii romanesti, luat de papagal de tot spectrul politicii romanesti si majoritatea presei…, ce mai speri?
  E…, parlamentar de Dabuleni, deh…, acolo e “baza” de “partid” si voanti: oameni foarte slab pregatiti, tarani fara informatie si oameni de peste varsta a 3-a.

  Generatia…”pro” Geoana.
  Parca stanga autentica romaneasca (PSDR Cunescu…) merita alta soarta, decat cea dusa de politrucul interesat Athanasiu (fost min.Invatamant si succesor al lui Cunescu la PSDR), care a “dat” nume PSD-ului actual. Desi, lupus-si schimba parul, dar naravul…ba, tot la pcr si sistemul “smecheresc”, comunist, interesat de “poza” si ciolan…duce!
  PS:n-are si omu’ casa, e “sarac”, prostanacul. De-aia si PNL-ul i-a permis sa stea in dictai viloiul, desi nu mai avea nici o demnitate in stat de ani de zile! Schimb de amabilitati…
  Plus 2.000.000 lei noi “donatie” PNL pentru tov.de guvernare Geoana. Cum mai se guverna tara altfel…si “impartea” totul?!

  Reply
 8. ragoo

  doi zece , doi zece … doi doi , receptie ?! … le iau la toti m***ii in p*** fara exceptie … .!.

  Reply
 9. Jukits

  Mah… asta nu era crainic pe vremea lu’ Ceasca??? Ca tare suna ca propagandele/”speach-urile” de atunci :))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.