Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dupa spectacolul trist care a fost in week-end la Consiliul National al unui partid minoritar, mi-e frica sa ma intreb oare cat se va mai chema Romania sub numele asta.

Altfel nu pot sa-mi explic de ce toata lumea s-a dus sa ii pupe in cur pe unguri. Ponta, Antonescu, ba chiar si Emil Boc s-au dus la maghiari  sa se roage de ei, sa ii perie de praf si scame, sa se pozele in pozitia de prieteni si sa isi faca astfel poze. La final toti s-au intors la Bucuresti sa se laude ca au nu stiu ce aliati pe masura.

Si pe bune de nu isi merita autonomia ungurii sau nu ar trebui sa fie numiti principalul partid din Romania. Pai e simplu, daca tu ca partid te duci sa dai o basina si toate celelalte vin alaturi de tine sa se pozeze, sa ti-o miroase si sa zica ca ei sunt aliatii tai. E clar, atunci UDMR e cel mai important partid din Romania.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 Responses

 1. CountAdy

  E o pula… In Carei unde am locuit pana sa vin in Timisoara. UDMR E la putere deja din 90 dupa revolutie. Nu conteaza frate cine candideaza tre sa fie UDMR-ist si ungurii il voteaza! Acuma e un sloboz de ungur din UDMR care distruge micu orasel incet incet, toti ungurii stiau ca e mare cacanar dar l-au vodat pt ca e din UDMR. Stii dc castiga mereu UDMR ? Pt ca ungurii voteaza un singur partit toti, anume UDMR. In schimb romanii din oras is imprastiati pe zeci de partide care mai de care.

  Din cate stiam eu ungurii vor doar “autonomie financiara”,nu ?

  Reply
 2. Mihai Voiculescu

  sunt niste oportunisti, au stiut mereu in ce barca sa stea fie ea rusie, galbena, portocalie sau alte combinatii. Pe langa asta au venit si cu… “Ne dati sau plecam” 🙂 restul e cancan si vorba aia “partidele trec, udmr ramane”

  Reply
 3. Danyzus

  Acum era vorba de ciolan, daca trecea UDMR in opozitie cadea guvernul, apoi Basescu s.a.m.d. Asa ca miza a fost mare.

  Reply
 4. Cristi

  Pai daca romanii nu sunt uniti, jocurile politice le face U. D. M. R.! In S. U. A. sunt 2 sau 3 partide mari si atat! Ca sa nu vorbim de criteriile etnice care sunt numai la noi, cred.

  Ce, in S.U.A. exista Partidul Italienilor sau Partidul Mexicanilor???

  Numai la noi exista partide formate pe criterii etnice!!! Iar U.D.M.R. ne joaca pe degete incepand din 1990.Cand face alianta cu unii, dupa aia “se plicitseste” si face alianta cu aialalti!

  Reply
 5. Alexandru Pinta

  Eu de cand spun ca ar trebui ca ungurii sa primeasca autonomie. Si nu sunt ungur!

  Bravo lor ca sunt uniti si isi urmaresc interesul! (la unguri ma refer)

  Reply
 6. Barti

  Alexandru Pintea.. zici ca bravo lor ca isi urmaresc interesul … asta e ca si cum ai zice bravo ungurimii ca-s destepti iar eu Alexandru Pintea sunt un prostanac ca nu imi urmaresc interesul. Cum sa fi asa penibil sa lauzi pe altu si sa te degradezi pe tn ca si Roman fiind de acord si lasandu-te la ei. Nu meriti sa traiesti in aceasta tara.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.