Zilele astea cautam prin arhiva de pe piticu.ro ce am scris la ultimele alegeri, la celalalt referendum de suspendare si ce spuneau ceilalti de pe internet. Si am gasit o groaza de legaturi si o multitudine de comentarii ale unor oameni care atunci plangeau dupa Antonescu, care atunci plangeau dupa el ca nu a intrat in turul doi si ca va fi rau in tara si ca daca ar fi intrat Antonescu in turul doi ar fi votat cu el.

Acum Crin Antonescu a ajuns presedinte.

Dar nu va pe nimeni sa se bucure. Ma uit la toti cei care sperau si il laudau pe Antonescu in 2009. Nici unul, dar nici unul nu-l vad sa se bucure acum de asa ceva, din contra, expresia lor a fost: Antonescu Presedinte, oh wait!

 

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 Responses

 1. sorin

  Eu am fost unul dintre cei care l-au simpatizat pe Antonescu prin 2009. In prezent imi este jena de prostia lui. Antonescu si-a dat arama pe fata si se vede clar ca este un mare incompetent. Este manipulat ca o papusa gonflabila

  Reply
 2. ionut

  dincolo de faptul ca tu ramai un penibil, raspunsul la intrebarea ta il vei avea pe 29 iulie.

  Reply
 3. StefanV

  ce-mi place ca natia asta gandeste d.p.d.v. politic exact ca Voronin… si foarte aproape de Putin. Si asta la 22 ani dupa ce muri Ceausescu.

  Pana acum o luna credeam ca romanii au votat in numar atat de mare cu Iliescu pentru ca erau neinformati. Acum imi dau seama ca au votat asa pentru ca sunt prosti. Si ce destepti ne credem!!!! Ha ha ha!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.