Ce veste sa va dau prima? Hai sa incepem cu cele rele.

Orasul e plin de gropi. S-a topit toata zapada, a iesit soarele, azi s-a uscat asfaltul si s-a faramitat si ce mai era de faramitat. Am fost pana in militari am injurat toti primarii capitalei pe fiecare strada pe care am trecut. Pana si Podul Grant va intra anul asta in reparatii iar, au sarit rosturile dintre dale, au aparut cratere intre placile de beton. Ma scuzati, orasele sunt pline de gropi. Nu stiu cum e prin restul tarii, dar si Constanta e ca dupa bombardament. In restul tarii cum e?

Am vazut radarele noi in functiune pe Kiseleff in seara asta. Sunt puse pe logan-uri break, noi, cu girofaruri  dreptunghiulare. Va mai amintesc o data ca portiunea de Kiseleff de la ambasada Rusiei la Piata Victoriei e limitata la 50 km/h.

Vestea buna e ca in final CSA a invatat din reclamatii si cere asiguratorilor de RCA sa plateasca reparatia masinilor in avans. Asta pentru ca si eu le-am facut reclamatie anul trecut, asta pentru ca si eu am stat fara masina o luna din cauza ca RCA-ul nu platea factura. Si ca fapt divers nici pana la ora asta asiguratorul casco nu si-a recuperat banii de la RCA, ca pana la urma am facut masina pe casco.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 Responses

 1. stefan

  eu miam stricat janta, mi-am spart capacul intr-o groapa la iesirea din Constanta. Iar Mazare danseaza samba la Rio.

  Toti sunt suprati ca i-a facut Basescu manelisti… dar ce pot fi oamenii care-si aleg primar un sambalagiu?

  Reply
 2. psaico

  Si la Cluj e plin de gropi dar deja astia s-au mobilizat sa le repare. Cel putin azi, la mine pe straduta lucrau de zor sa astupe niste cratere. I-am vazut si saptamana trecuta pe o strada apropiata.

  Ah, si tot azi, am vazut astia de la curatenie cum faceau curatenie de primavara, gen. Copaci si alte alea 🙂

  Reply
 3. Vlad

  Sa vezi in Iasi cum este… nu cred ca are asemanare in tara…
  Vreau sa deschid o petitie care sa il decada din dreptul de “oras”, poate sat, comuna :D,
  Oricum cert e ca la bunica la tara e mult, mult mai bine decat in Iasi…
  Viva la PSD si Nichita…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.