Cat dureaza ca o plaja de la mare sa se distruga? Un an.

Acum un an puneam poza asta si faceam articolul asta, vorbind despre plaja de langa Petromidia. Anul asta insa …

Sau daca vreti miscare …

Sa dam vina pe bulgari? Sa dam vina pe cutremur? Sa dam vina pe administratia plajelor si apelor care nu vrea sa isi faca treaba?

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 Responses

 1. fanel

  Apele Romane si ministerul mediului sunt de vina…trebuiau puse plase in largul marii pentru prinderea algelor si mai trebuia adus nisip din largul marii pentru completarea plajelor…dar proiectul a ramas la stadiu de proiect ca unii erau ai PSD-ului si alti ai PDL si nu s-au inteles ca de obicei la contracte.

  @alter ego blog: patRiciu n-are nici o legatura cu eroziunea plajei…autoritatile trebuie sa ofere suport legislativ si sa termine cu hartogaraiele de acte si sa puna dreacu osu la munca.

  Reply
 2. badjoke

  Este plaja de la navodari nu petromidia, defapt o portiune foarte mica de langa dig, unde datorita curentilor, toate deversarile facute de vapoarele care asteapta sa intre in port se aduna acolo, precum si algele, ce ai uitat sa spui este ca la 10 metri mai in colo plaja era normala, se vede si in filmulet, singura portiune afectata este coltul de langa dig, unde si pute de nu poti sta datorita algelor.
  Si plaja nu este “distrusa” poate doar portiunea de langa dig, anul asta. De cand eram copil in diferiti ani s-au mai intamplat chestii de genul acolo asa ca lasa mai moale spiritul asta jurnalistic cu posturi doar cu poze si video-uri fara sa sti exact despre ce vorbesti.

  Daca vrei sa vezi ceva misto la mare, iti recomand o mica plaja de langa digul de nord, unde marea la un moment dat formeaza intr-un mod ciudat intre dig si nisip un canal adanc si destul de mare unde nu exista valuri sau curenti dar este alimentat in permanenta de mare, apa fiind curata. Este ca la piscina, dar ca ai nisip si soare + pustietate.

  Reply
 3. Baubau

  Groaznic….ar trebui sa ii trimitem la o baie pe cei responsabil dupa care sa ii chemam la un foc de tabara.

  Reply
 4. malpraxis

  asa-i romanul (ne pisam si ne cacam in mare), nu e in stare sa pretuiasca nimic din ce are bun in materie de turism. in legatura cu ce se intampla, cred ca cei de la apele romane si cei mai de sus sunt de vina…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.