Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

E unul din cele mai bune filme cu vampiri. Si asta pentru faptul ca nu arata sange, ci arata o poveste de dragoste intre un vampir si o pamanteanca. Bineinteles sunt tineri, sunt la liceu si isi permit multe. In schimb filmul nu se adreseaza doar fetelor indragostite de vampiri, ci si baietilor care trebuie sa invete din filmul asta cum pot fi jucati pe degete de catre niste fete destepte.

IMDB link

Recomandare de vizualizare: HD si 5.1 pentru coloana sonora de exceptie.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

16 Responses

 1. eRRmy

  Eu unu nu am inteles de ce e asa de faimos filmu asta. Tot ce mi-a placut din filmu asta, a fost masina tipului si casa in padure, in rest nu m-a impresionat cu nimic.

  Reply
 2. raiiar

  masina arata naspa pe interior 🙂

  Ce post lacrimogen si eminanamente feminin….

  Reply
 3. Mitza

  Primul Twilight a fost fain… dar al doilea e prea pentru fete, cand am mers la film toate fetele din sala vuiau dupa tipul ala lup, ca era facut si arata bine, noi plangeam ca la Titanic :))=))

  Reply
 4. ionouka

  Aide mah Piticule, refuz sa cred ca ti-a placut filmul asta… Sigur n-ai scris postul cu mina sucita la spate?
  Twilight e unul dintre cele mai plictisitoare si mind-insulting filme ever made… Nici abdomenul patratos al vampirului, nici soundtrackul nu-l salveaza.
  Iar partea a doua e si mai horror. Nu in sensul de thriller. 😀

  Reply
 5. brutalistu

  WHAT?! “ci si baietilor care trebuie sa invete din filmul asta cum pot fi jucati pe degete de catre niste fete destepte.” WHAAAAAAAAAT?! Despre asta e vorba IN TOATE CHICKFLICK-urile da-o dracului, pardon, vampirului!
  Asta e un post d-ala care cheama fete proaste pe sectiunea comments? Ai nevoie de asa ceva? Ei bine o sa ai! Ca un conflux! Iti urez succes si nervi de otzel fatah poop c faji mey… *runs the hell out*

  Reply
 6. Fantasya

  daca asta e un film bun cu vampiri… e doar un film foarte comercial pentru adolescenti…
  recomand queen of the damn … daca vorbim de filme cu vampiri…

  Reply
 7. maddy

  am mirosit link`ul si am aparut.
  cum frast sa zici ca e unul din cele mai bune filme cu vampiri? adica din poze nu esti fata emo si nu ai 14 ani deci nu ai motive sa`ti placa aceasta oroare a marelui ecran.
  tu ai vazut filmul ala? treaz, nu in stare de ebrietate sau altceva.
  /me socata!

  Reply
 8. Fallen

  Ah .. cum dracu` sa zici ca Twilight e unul din cele mai bune filme cu vampiri?? Mie mi se pare unul din cele mai proaste filme cu vampiri din istorie .. iar vampirii prezentati de Stephanie Meyers nu au fost nicicand mai gay …

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.